2018-03-06 10:03:29
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η κινητικότητα στο υπουργείο Υγείας – Ετοιμάζουν εκλογικό μηχανισμό;
Έξι παρεμβάσεις στο Δημόσιο φέρνει η 4η και τελευταία αξιολόγηση του μνημονίου.Δεσπόζουσα θέση στην λίστα με τα 88 προαπαιτούμενα λαμβάνουν η κινητικότητα, η αξιολόγηση αλλά και τα επιδόματα επικίνδυνης εργασίας.

Γεωργία Σκιτζή - Healthweb.gr

Για το λόγο αυτό ήδη ξεκίνησαν οι μετατάξεις στο υπουργείο Υγείας! Με αποφάσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείο Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα υπαλλήλων προς το υπουργείο Υγείας.

Ενδεικτικό είναι ότι μόλις σε μία μέρα, δημοσιεύθηκαν ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι μετατάξεις υπαλλήλων με κατεύθυνση την Αριστοτέλους. Κοινό στοιχείο των μετατάξεων είναι ότι όλοι οι υπάλληλοι προέρχονται από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια και καταλαμβάνουν θέσεις Μηχανικών. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μετάταξη:

Της Ι.Ν. (μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών ), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.


Της Ε.Μ. (μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.

Της Ε.Α. (υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, με μεταφορά της θέσης που κατέχει στην ειδικότητα ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.

Του Κ.Ρ. (μόνιμος υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.

Του Ν.Μ. (υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, με μεταφορά της θέσης που κατέχει στην ειδικότητα ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο.

Της Μ.Κ. (μόνιμη υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών), από την 1η ΥΠΕ Αττικής στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, σε κενή οργανική θέση του κλάδου ΠΕ Μηχανικών, με τον ίδιο βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιo.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ