2012-05-30 12:53:03
Φωτογραφία για Στις φτωχογειτονιές ξαφνικά ο Βενιζέλος!
Η επιχείρηση «πόρτα πόρτα» του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται, ή μάλλον θα συνεχιζόταν! Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν αποφασισμένος να χτυπήσει σήμερα το πρωί τις πόρτες σε μια από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά στη Νίκαια και το βράδυ στη Νέα Ιωνία. Ωστόσο, αυτό αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε λόγω... φόρτου εργασίας...!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βέβαια, οι επισκέψεις στις φτωχογειτονιές δεν θα σταματήσουν, καθώς στη Β' Πειραιά, μια κατά παράδοση «πράσινη» περιφέρεια, το ΠΑΣΟΚ όχι απλώς καταποντίστηκε, σχεδόν εξαφανίστηκε καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Προς αποφυγή κάποιου ενδεχόμενου Βατερλό επελέγη να έχει συνάντηση με κοινωνικούς φορείς και την ομιλία του να την απευθύνει στους ψηφοφόρους της Νέας Ιωνίας που τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.

Μάλιστα τα μηνύματα από στελέχη που πρόσφατα βρέθηκαν στις συνοικίες ης Β Πειραιά και έγιναν μάρτυρες του θυμού των ψηφοφόρων δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. « Ότι και να τους πεις δεν ακούνε. Είναι σα να απευθύνεται σε τοίχο.


Πόσο δε μάλλον όταν δεν μιλάς και τη γλώσσα του λαού» έλεγε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να πείσει το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ότι τόσο τα 6 σημεία για την αναθεώρηση του μνημονίου, όσο και τα διλλήματα περί καταγγελίας του μνημονίου ή ευρώ δραχμής δεν έχουν καμία τύχη σε περιοχές, όπως αυτές που «μαστίζονται από την ανεργία και που η «πράσινη» διακυβέρνηση σάρωσε τα πάντα στη ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα τους».

Έτσι στόχος της Ιπποκράτους είναι, αφενός να εξειδικεύει τις προτάσεις της ανάλογα με το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αφετέρου να καταδεικνύει το ρυθμιστικό ρόλο που θα πρέπει να παίξει το ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, ώστε να γίνουν πράξει οι προτάσεις του.

Αυτό μπορεί να γίνει βάζοντας στόχο τη διατήρηση των ποσοστών του από τις εκλογές της 6ης Μαΐου. «Το ΠΑΣΟΚ έχει να παίρνει» τόνιζε με νόημα κορυφαίο στέλεχος του κόμματος τοποθετώντας ουσιαστικά εκεί τον πήχη για την Ιπποκράτους.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ