2023-12-12 20:05:04
Φωτογραφία για Ο Γεωργιάδης θυμήθηκε στα ξαφνικά την αποχώρησή της Μαρίας Κορινθίου απο το Πρωινό....
Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μίλησε σήμερα (12/12) στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου για την Μαρία Κορινθίου και το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή της από το Πρωινό.

«Έγιναν πάρα πολλά πράγματα που δεν τα ξέρουμε. Νομίζουν όλοι ότι το θέμα ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν ήταν μόνο με εκείνον. Η Μαρία δέχτηκε ένα σαμποτάζ μέσα στην εκπομπή. Υπήρχαν άνθρωποι που δεν τη θέλανε από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα κακό κλίμα, προσπαθούσαν να την εκθέσουν στη διοίκηση. Κάποιοι άνθρωποι έκαναν πράγματα που προσπάθησαν να δείξουν ότι δεν είναι καλή στη δουλειά της. Όταν αλλάζει η σκαλέτα της εκπομπής και εσύ ξέρεις ότι θα βγεις μια συγκεκριμένη ώρα και πάνε μία ώρα πριν αυτό που έχεις να κάνεις εσύ και δεν είσαι έτοιμος για να πουν ότι δεν είσαι συνεπής Το σκηνικό με τα σκουλαρίκια που είχε γίνει με τη Φωτεινή Πετρογιάννη; Που είχε μπει η στυλίστρια στο καμαρίνι της και είχε ανοίξει το συρτάρι της και της πήρε τα σκουλαρίκια της γιατί η Φωτεινή ήθελε να φορέσει τους κρίκους της; Τις είχαν ακούσει μέχρι και στα διπλανά πλατό.

Είχαν γίνει πολλά πράγματα, σας λέω τώρα δύο, έτσι. Δεν έπαθε ξαφνικά μια κρίση η Μαρία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης συμπληρώνοντας λίγο αργότερα ότι:

«Όταν έγιναν αυτά ο Γιώργος δεν πήρε θέση. Το θεωρώ λάθος του γιατί ο Γιώργος Λιάγκας έπρεπε να πάρει δυναμική θέση και αυτό να έχει τελειώσει πιο γρήγορα».

ΣΧΟΛΙΟ: Οὐδέν σχόλιον…

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ