2018-03-12 20:38:49
Φωτογραφία για Κατεβάστε την ενημέρωση του ios 11.3 Beta 5 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή
Μια νέα ενημέρωση κυκλοφόρησε η Apple προς το παρόν για τους προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα της και πρόκειται για το ios 11.3 Beta 5

Η νέα έκδοση δεν περιλαμβάνει θεαματικές αλλαγές όπως είναι φυσικό αλέα μικρές διορθώσεις από την προηγούμενη έκδοση όπως αυτή για την εφαρμογή της μουσικής και άλλες διορθώσεις.

Το μέγεθος της είναι περίπου στα 250MB και με το παρακάτω τέχνασμα μπορείτε και εσείς να το κατεβάσετε χωρίς να είστε προγραμματιστής.

Ανάλογα την συσκευή σας πηγαίνετε στον σύνδεσμο και κατεβάστε στη συσκευή σας το πιστοποιητικό που σας ενδιαφέρει όπου και θα ερωτηθείτε για εγκατάσταση.

Κατόπιν πραγματοποιήστε μια επανεκκίνηση της συσκευής και ως διά μαγείας θα δείτε στις ενημερώσεις σας στις ρυθμίσεις της συσκευής υπάρχει πλέον η δοκιμαστική έκδοση όπου μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση στη συσκευή σας.

Αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνετε απευθείας από την συσκευή χωρίς να χρειάζεστε το itunes και κάποιο υπολογιστή αλλά φυσικά μπορείτε να το κάνετε και με τον πατροπαράδοτο τρόπο κατεβάζοντας ολόκληρο το ιοσ σε ένα υπολογιστή και να το περάσετε χειροκίνητα με το itunes.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ