2018-03-12 23:55:49
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!! ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ
της Δέσποινας Παπαγιαννοπούλου

Το νέο Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Σπάτων- Αρτέμιδος γεννιέται μέσα από πολιτικάντηδες και άτομα της ψηφοθηρίας που μόνο κακό έκαναν σ' αυτό τον τόπο!!

Επαγγελματίες ..κυνηγήστε τους πολιτικάντηδες μέσα από το σωματείο επαγγελματιών!!

Η θέση τους είναι ως απλά μέλη!!

Έκανα αγώνα όλο αυτόν τον καιρό για να φύγουν από καίριες θέσεις που μόνοι τους κατέλαβαν!! Πάτησαν πάνω σε ένα παλιό καταστατικό με το οποίο μου είχαν κάνει παλιά μομφή γιατί βοηθούσα τους επαγγελματίες με τις άδειες των καταστημάτων τους δίχως κανένα όφελος... ενώ αυτοί από παλιά ήθελαν να παίρνουν τις μίζες τους..

Μου έκαναν και τότε μομφή γιατί ήμουν εμπόδιο στον δρόμο τους!! Οι περισσότεροι γνωρίζουν την προσφορά μου άνευ δόλου στην πόλη μας!!


Και σήμερα ο κύριος Σαμαράς με διέγραψε γιατί τόσο καιρό έκανα αγώνα για να αποχωρίσει από την θέση που με το έτσι θέλω κατέλαβε στο σωματείο!! Και πήρε πρωτοβουλία από μόνος του, όπως μας ανακοίνωσε, στην δεύτερη συνάντηση μας και πήγε σε δικηγόρο την κυρία Ντουρούπη -ενώ δικηγόρος εισαγγελέας παρ' Αρείω Πάγω μας πρότεινε δωρεάν τις υπηρεσίες του για σύνταξη νέου καταστατικού- αλλά τους συνέφερε το παλιό που είχε μια δική μου τάχα μομφή για να μου κλείσουν το στόμα δια της απουσίας μου!!! 

Στην πρώτη και δεύτερη συνάντηση μας, ντε και καλά, επέμεναν να βάλουμε εταιρεία σεκιούριτι στην περιοχή με τεράστιο κόστος για τους επαγγελματίες οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και όχι να πληρώνουν και σρκιουριτάδες από πάνω ..αντί να κάνουμε ενωμένοι αγώνα να στείλουν άτομα στην αστυνομία για την φύλαξη των δυο πόλεων μας
. Και ενώ τους ανήγγειλα την δωρεά δεκαπέντε αστυνομικών οχημάτων από κάποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και το αγνόησαν!! 

Έτσι λοιπόν Γιάννης γλεντάει...Γιάννης πίνει Ο κύριος 
Σαμαράς μόνος του άνοιξε σελίδα του σωματείου και την διαχειρίζεται ο ίδιος!! Βάζει και βγάζει όποιον θέλει και όποιον γουστάρει!!

Έτσι ακύρωσε και το δικό μου αίτημα σαν επαγγελματίας. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του όταν τον ρώτησα γιατί δέχθηκε άτομα στην κλειστή ομάδα οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες και έχει δεχτεί μέσα άτομα που ανήκουν στην "ανασσα", την παράταξη της μνηστής του και όχι σε επαγγελματίες, αμφισβήτησε και τις υπογραφές των επαγγελματιών που με έχρισαν με σφραγίδες και υπογραφές αντικαταστάτρια τους να μιλήσω γι' αυτό το θέμα στην επόμενη συνάντηση μας!! Μάλιστα ισχυρίστηκε την παλιά μομφή για να μην πάω και για να μην ακουστεί η φωνή μου!!

Αγαπημένοι μου φίλοι η κυρία Άννα Ραφτοπούλου είναι υπέροχη φίλη, υπέροχο άτομο αλλά από που, ξαφνικά, τόσο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες;

Από το πουθενά παίρνουν φώτο τα μαγαζιά μας για να φτιάξουν, λέει, επαγγελματικούς χάρτες ...και όλα αυτά χωρίς να ερωτηθεί κανένας από εμάς!!

Σταματήστε τους!!

Τα σωματεία είναι ιερά και υπάρχουν μόνο για τους απλούς επαγγελματίες και όχι για πολιτικάντηδες!!


Είναι ζημιογόνοι φορείς της πολιτικής ζωής του τόπου οι πολιτικάντηδες!!

Αυτή η σκέψη να αναβιώσει το Σωματείο ήταν καθαρά του Αλέξανδρου Αγγέλου για την προστασία των καταστημάτων από τις κλοπές που έχουμε συχνές στην περιοχή μας και η σκέψη η δική μου για ένα ισχυρό σωματείο που θα το απαρτίζουν νέοι άνθρωποι και μακράν της πολιτικής ζωής του τόπου!!


Υφαρπαγή ψήφων είναι το μόνο τους μέλημα!! Με μπλόκαραν για να μην μάθετε τι πάνε να κάνουν!! Κανένας από καμία παράταξη στην διαχείριση του Σωματείου!! Ούτε απ τους μεν ούτε απ του δε Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ!!!!!

Σημ...

Ευχαριστώ πολύ όλους τους επαγγελματίες της περιοχής για τα υπέροχα μηνύματα τους...και για την απέραντη αγάπη τους στο πρόσωπο μου!!! Θα είμαι πάντα κοντά στα προβλήματά τους όπως πάντα και μάχιμη ενάντια σ' αυτά που δεν είναι για το συμφέρον τους!!

Ευχαριστώ...

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε ένα από τα σχόλια που έχουν δημοσιευθεί στην ανάρτηση της κας Παπαγιαννοπούλου:

Σαν πολίτης αυτής της πόλης πικραίνομαι να βλέπω τέτοια διαμάχη. Είμαι 50 χρόνια στην Αρτέμιδα και από το 1986 μόνιμα, τα περισσότερα μαγαζιά τότε άνοιγαν κάθε σαββατοκύριακο, σιγά σιγά άνοιξαν καθημερινές και όλο και περισσότερα μαγαζιά, σε σημείο πολύ φίλοι μου από την Αθήνα να έρχονται Σαββατοκύριακο να ψωνίζουν εδώ. Υπήρχε σύμπνοια υπήρχε ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες και κυρίως από την τότε Δημοτική Αρχή του Γιάννη Αναγνωστόπουλου για τα προβλήματά τους. Μεγάλωσε η πόλη μας έγιναν πιο πολλά μαγαζιά και η κρίση ήρθε να τα διαλύσει και μαζί με αυτά και το Σωματείο. Δεν φταίει καμία Δημοτική Αρχή αν εσείς δεν απαιτήσετε, δεν φταίει καμία Δημοτική Αρχή αν εσείς δεν τρέξετε να φωνάξετε. Τα μαγαζιά είναι η ζωή σας η οικογένειά σας ο βιός σας και εμείς πρέπει να τα στηρίζουμε. Άρα εσείς και μόνο είστε υπεύθυνοι στο πως θα λειτουργήσετε στο πως θα πλασάρεται το εμπόρευμά μας και πως θα στολίσετε την πόλη σας. Ζούμε σε μια υπέροχη πόλη με 14 χιλιόμετρα παραλία που θα μπορούσε να είναι το Κάπρι της Ελλάδας, και θα έπρεπε να απαιτήσετε από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή να είναι δίπλα σας και ο ένας να βοηθήσει τον άλλο, βγάζοντας βέβαια τα προσωπικά συμφέροντα και τις ψηφοθηρίες απ΄ εξω. Το εκπτωτικό χωριό πέτυχε όχι γιατί έχει καλύτερα μαγαζίά αλλά γιατί δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να κάνει βόλτα και να παίξουν τα παιδιά του, άλλο τόσο εμείς έχουμε τον θησαυρό στα χέρια μας και δεν δίνουμε σημασία. Θα έπρεπε όλα τα μαγαζιά με την σειρά να κάνετε εκπτώσεις να διαφημίζεστε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου να στολίζεται την πόλη, και για τους σεκιουριτάδες που διάβασα δεν είμαστε στο Κολωνάκι ας περιφρουρήσουμε όσο μπορούμε τις περιουσίες μας μόνοι. Όσο για τους καινούργιους επαγγελματίες της πόλης μας που σίγουρα κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζουν θα τους πω ότι όταν ήρθαμε το 1986 να μείνουμε υπήρχε ένα δημοτικό σχολείο και μία ταβέρνα, που μετατράπηκε σε γυμνάσιο, κι αν δεν είμασταν κάποιες γυναίκες με αγωνιστική διάθεση για μια καλύτερη πόλη εκεί θα είμασταν ακόμη. Η κ. Παπαγιαννόπουλου που κάποιοι κάνετε ότι δεν την γνωρίζεται, ήταν αυτή που ήταν όλη μέρα μέσα στο Δημαρχείο και εκεί τήν γνώρισα, που απαιτούσε από τον Δήμαρχο Γιάννη Αναγνωστόπουλο πότε για τα σχολεία, πότε για δρόμους, πότε για νερό, πότε για λάμπες, και μαζί της ξεσήκωνε κι αλλες γυναίκες, αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα όλοι μαζί Επαγγελματίες, Πολίτες, και Δημοτική Αρχή.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δέκα Χρονών
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δέκα Χρονών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ