2018-03-13 18:07:01
Φωτογραφία για Ένωση Αθηνών: Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών, Σημαίνει δίνω ΖΩΗ
''Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις της Ένωσης, μας γεμίζει δύναμη αλλά και το αίσθημα της ευθύνης για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, καθώς οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν πλέον ότι όταν χρειαστούν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα κάλυψη σε αίμα, η Ένωσή μας είναι παρούσα και ανταποκρίνεται άμεσα'' αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην ανακοίνωσή της μετά την σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.

Άλλη μια αιμοδοσία της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-3-2018 στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. Μπορεί να ακούγεται πλέον κοινότυπο αλλά και η σημερινή αιμοδοσία έγινε με τεράστια επιτυχία, καθώς ο αριθμός των συναδέλφων που προσήλθε για να δώσει αίμα ήταν πολύ μεγάλος, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά στην κοινωνία ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Ταυτόχρονα όμως με την αιμοδοσία μας η Ένωση συνέχισε την συνεργασία της με το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αντιπροσωπεία των οποίων ενημέρωσε τους συναδέλφους αιμοδότες για το πόσο απλή είναι η διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μια ζωή ενός μικρού παιδιού
. Το αποτέλεσμα αυτής της ενημέρωσης ήταν συγκινητικό καθώς πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, ενώ διαπιστώσαμε με χαρά ότι κάποιοι εξ’ αυτών είχαν γίνει ήδη σε προγενέστερο χρόνο.

       Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων στις δράσεις της Ένωσης, μας γεμίζει δύναμη αλλά και το αίσθημα της ευθύνης για να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον, καθώς οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν πλέον ότι όταν χρειαστούν οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα κάλυψη σε αίμα, η Ένωσή μας είναι παρούσα και ανταποκρίνεται άμεσα.

 

       Νιώθουμε λοιπόν την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλο για την έμπρακτη παρουσία του.

Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών,

Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

                                                            Για το Δ.Σ.

                      - Ο -                                                                                           - Ο -

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ