2018-03-13 23:00:46
Φωτογραφία για Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να το πιστέψουν
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν λεπτό να σκέφτονται την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη, με το όπλο και το «ντου» που έκανε στη συνέχεια προς τον πάγκο της ομάδας με κεντρικό θέμα συζήτησης να παρέμεινε στα αποδυτήρια και στην προπόνηση, λέγοντας την εμπειρία τους στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν βρέθηκαν στην Τούμπα. Με πολλούς μάλιστα να αναρωτιούνται, πως αν δεν τον κράταγαν οι «μπράβοι» του τι θα μπορούσε να κάνει στην αποστολή της Ένωσης, κινούμενος απειλητικά προς τον πάγκο της ομάδας.

Όλοι κατέληγαν ότι έπραξαν το σωστό σαν ΑΕΚ και ότι με την ασφάλεια τους δεν μπορεί να παίζει καμία ομάδα, κανένας διαιτητής και κανένας άλλος ακόμα και …ο πρωθυπουργός. Λέγοντας χαρακτηριστικά απ’ εκείνο το σημείο στην Τούμπα «αν θέλουν το πρωτάθλημα με τα πιστόλια ας το πάρουν έτσι…». Το συναίσθημα που τους κυρίευε δεν ήταν άλλο απ’ της σιχαμάρας και του εκνευρισμού, αφού αρχικά είχαν νιώσει την τρομοκρατία, να βλέπουν έναν άνθρωπο να κρατάει το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, παρότι κάποιοι απ’ τον Βορρά το περνάνε λες και κράταγε νεροπίστολο και κάνουν λόγο ότι πολύ εύκολα έφυγε η ΑΕΚ
. Παρόλα αυτά, ο Μανόλο Χιμένεθ στη προπόνηση προσπάθησε να ηρεμίσει τους παίκτες του και να τους καθησυχάσει αλλά και να τους τονίσει επίσης, ότι πρέπει οι ίδιοι να παραμείνουν προσηλωμένοι προς τον στόχο τους και να μην τους επηρεάσει αρνητικά ένα τέτοιο συμβάν, πιστεύοντας ότι η Ελληνική δικαιοσύνη αυτή την φορά θα κάνει σωστά την δουλειά της.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ