2018-03-15 10:16:05
Φωτογραφία για Σε κοινωνικό συνεταιρισμό η καθαριότητα στο Υπουργείο Ναυτιλίας


Η εταιρεία-κοινωνικός συνεταιρισμός περιορισμένης ευθύνης «ΚΟΙ.Σ.ΠΕ. Διαδρομές 10ου Τομέα 

Ψυχικής Υγείας» ανέλαβε τις υπηρεσίες καθαριότητας του υπουργείου Ναυτιλίας, καθώς σ’ αυτήν κατοχυρώθηκε ο σχετικός διαγωνισμός που είχε προκηρύξει το υπουργείο. Τη σύμβαση υπέγραψαν την Τετάρτη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και η Μυρτώ Μυριάλλη, πρόεδρος της εταιρείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, ο οποίος διακηρύχτηκε σύμφωνα με την Α.Π.:2833.1-3/1639/2018/09-01-2018 απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, είχαν κατ' αποκλειστικότητα: α) τα Προστατευμένα Παραγωγικά Εργαστήρια (Π.Π.Ε.), β) οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.), γ) οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Ένταξης (Κοιν.Σ.Επ.), δ) κάθε άλλος οικονομικός φορέας με κύριο σκοπό, βάσει του καταστατικού του, την επαγγελματική και κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρία ή προσώπων που μειονεκτούν, εφόσον περισσότεροι από 30% των εργαζομένων του φορέα είναι εργαζόμενοι με αναπηρία ή εργαζόμενοι που μειονεκτούν.

Η «ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Διαδρομές10ου Τομέα Ψυχικής Υγείας», στην οποία κατοχυρώθηκε ο σχετικός διαγωνισμός ανήκει στις επιχειρήσεις – Κοινωνικούς Συνεταιρισμούς περιορισμένης ευθύνης, για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την κοινωνικο-επαγγελματική ένταξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Χριστίνα Παπασταθοπούλου - efsyn.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ