2012-05-30 18:27:55
Φωτογραφία για Ισπανοί, Πορτογάλοι και Μπόλονι…
Συνεχίζονται από τα στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού οι συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ερυθρολεύκων.

Και μπορεί ο Βίτορ Περέιρα (Πόρτο) να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο των πρωταθλητών, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, αφού πολλά θα κριθούν από σημαντικές λεπτομέρειες. Στην κορυφή της ερυθρόλευκης λίστας παραμένουν οι δύο Πορτογάλοι (Περέιρα, Ζαρντίμ), δύο Ισπανοί (Τζούκιτς, Ολτρα) και ο… δικός μας, Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός διατηρεί απ’ την πλευρά του το σοβαρό πλεονέκτημα γνώσης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας και στο λιμάνι δεν συμμερίζονται καθόλου την άποψη ότι απ’ τον ΠΑΟΚ έφυγε για λόγους αποτυχίας, αλλά για λόγους κόστους.

Στα μεταγραφικά, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι η διάθεση που υπάρχει απ’ την πλευρά των ερυθρολεύκων να εξετάσουν και να αξιολογήσουν κάθε καλή περίπτωση Ελληνα ποδοσφαιριστή. Και σ’ αυτή τη λίστα δεν μπορεί να μην υπάρχει το όνομα του Κώστα Μανωλά, για τον οποίο γίνεται έντονη κουβέντα τον τελευταίο καιρό. Ουσιαστική εξέλιξη δεν υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για την υπόθεση Γιαννιώτα.


Οσο για το κεφάλαιο Μέλμπεργκ και το θέμα της ανανέωσης ή μη της συνεργασίας του Σουηδού με τον Ολυμπιακό, ούτε σήμερα υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη αφού ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της διοίκησης της ΠΑΕ.

Τέλος, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι οι Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Φώτης Παπαπαναγής, προπονητές της Ακαδημίας της θα βρίσκονται στο camp του Γκέραρντ.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ