2012-05-30 18:19:03
Φωτογραφία για Οι υπάλληλοι των Βρυξελλών στηρίζουν... Ελλάδα
Μπορεί από πολλούς αναλυτές μεγάλων ξένων οίκων η προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ να συνιστά περίπου βεβαιότητα, ωστόσο, το θετικό της υπόθεσης είναι ότι... ακόμα δεν συμφωνούν όλοι με αυτή την εκτίμηση. Και κυρίως δεν συμφωνεί προς το παρόν η πλειοψηφία των ηγετών της Ευρωζώνης αλλά και των τεχνοκρατών της Κομισιόν.

Ενδεχομένως για λόγους που έχουν να κάνουν με το δικό τους συμφέρον, αφού ενδεχόμενη έξοδος από το ευρώ θα μπορούσε να σηματοδοτήσει και διάλυση του συστήματος από το οποίο σήμερα «ζουν», κυριολεκτικά. Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών είναι περίπου πεπεισμένη ότι η πτώση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει σε πτώση και τις υπόλοιπες αδύναμες χώρες του ευρωπαικού νότου, μηδέ της Ισπανίας εξαιρουμένης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για την ευρωζώνη.

Για αυτό και θα δοθεί μια ύστατη μάχη για τη διατήρηση της Ελλάδας στο κλαμπ των ισχυρών, από καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς, οι οποίοι, ωστόσο, στο τέλος μπορεί να αποβούν σωτήριοι για την χώρα μας. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν από τις Βρυξέλλες ανταποκριτές ελληνικών ΜΜΕ, τις τελευταίες ώρες parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ