2018-03-16 06:50:31
Φωτογραφία για Φρίκη στη Σταμάτα: «Σκότωσα τον διάολο»-«Σκότωσα τον Σατανά», φώναζε ο δράστης του άγριου φονικού
Σκότωσε την σύντροφό του με δεκάδες απανωτά χτυπήματα με ψαλίδι - Η γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα σε μία λίμνη αίματος μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

«Σκότωσα τον διάολο»-«Σκότωσα τον Σατανά», φώναζε ο δράστης του άγριου φονικού στη Σταμάτα, όταν είδε τους αστυνομικούς μπροστά του.

Το άγριο έγκλημα έγινε νωρίς το πρωί μέσα σε μονοκατοικία επί της οδού Αγ. Φανουρίου 8, στη Σταμάτα Αττικής, όπου συζούσαν ένα ζευγάρι τοξικομανών.

Ο 52χρονος χρήστης ναρκωτικών σκότωσε την 44χρονη σύντροφό του χτυπώντας την δεκάδες φορές με αιχμηρό αντικείμενο πιθανόν ψαλίδι.

Ο ίδιος στη συνέχεια κάλεσε την Άμεση Δράση αναφέροντας την πράξη του και σύντομα αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψή του. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Τι λένε οι γείτονες για το τραγικό συμβάν:


Ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια χαπιών και δεν βρίσκεται σε θέση να μιλήσει και να εξηγήσει τις πράξεις του και έλεγε ασυναρτησίας για διαβόλους και σατανάδες… Ο δράστης συνελήφθη αμέσως και μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και ιατροδικαστής, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον δράστη σε αυτή του την ενέργεια, αν και ήταν φανερό ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
news247.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ