2018-03-16 08:34:00
Φωτογραφία για Πόρτα, πόρτα οι έρευνες για τους δολοφόνους του βρέφους στην Πετρούπολη
Για το λόγο αυτό, άλλο ένα σενάριο που εξετάζουν είναι αυτό της αλλοδαπής μητέρας του βρέφους, η οποία  είχε ενδεχομένως μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και στην συνέχεια, έπειτα από την πράξη δολοφονίας του μωρού, έφυγε με δικούς της ανθρώπους στην χώρα καταγωγής της.

Ωστόσο, επειδή η μητέρα του παιδιού σαφώς και γέννησε σε κάποιο σπίτι ή ιδιωτικό χώρο, είναι λογικό πως θα είχε κάποια προβλήματα υγείας. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν στείλει μέσω της Europol, σήματα σε Βαλκανικές κυρίως χώρες, προκειμένου οι συνάδελφοι τους εκεί να τους παρέχουν ενημέρωση για γυναίκες που ζήτησαν ιατρική βοήθεια, λόγω πρόσφατης γέννας, πλην όμως δεν είχαν μαζί τους το παιδί τους. Με την προϋπόθεση, βέβαια, πως κατά το πρόσφατο παρελθόν διέμεναν στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν το -μόλις λίγων ωρών- βρέφος είχε βρεθεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες πετάμενο σε κάδο απορριμάτων στην περιοχή της Πετρούπολης από ρακοσυλλέκτη που έψαχνε στα σκουπίδια για χρήσιμα αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστή που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή, το μωράκι είχε στραγγαλιστεί με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο του, που είχε κοπεί εμφανώς από άτομο που δεν είχε ιατρικές γνώσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ