2018-03-18 14:20:56
Φωτογραφία για Αθερίδης: Όταν μου πρότειναν να παρουσιάσω το Celebrity game night ρώτησα πρώτα τη Σμαράγδα
Ο Θοδωρής Αθερίδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο πώς του προτάθηκε να παρουσιάσει το «Celebrity game night» και πώς το πήρε η Σμαράγδα Καρύδη που ήταν η πρώτη παρουσιάστρια του παιχνιδιού.

Η Σμαράγδα ως προγενέστερη παρουσιάστρια του παιχνιδιού τι είπε για την παρουσίαση του από σένα;

Ήταν μεγάλη της η χαρά όταν άκουσε ότι θα το κάνω εγώ. Μου είπε: «Να πας να το κάνεις, να μην το σκεφτείς». Εγώ τη ρώτησα, γιατί δεν ήξερα και τουλάχιστον έπρεπε να της το πω: «Να το κάνω ή να μην το κάνω;» κι εκείνη μου είπε να το κάνω. Δεν έχω κανένα άγχος, μόνο χαρά. Είναι ζητούμενο να νιώθεις άβολα. Είναι ωραίο στην τηλεόραση, στα ζωντανά, στα μαγνητοσκοπημένα, στον κινηματογράφο ή και στο θέατρο. Όταν νιώθεις άβολα, γίνεσαι ευρηματικός, θέλοντας και μη, γιατί ενεργοποιείται η παρόρμηση σου και γεννιέται κάτι αυθόρμητο και γνήσιο.

Είχες  συμμετοχή και  σε ρόλο παίκτη στο «Celebrity game night» ποια ήταν η αίσθηση που είχες;


Ναι, με είχατε δει να «πλακώνομαι στο ξύλο» με τον Πετρετζίκη, με τον Πάνο Βλάχο... Μου έβγαζε ανταγωνισμό, ήθελα να κερδίσω.

Τα παιχνίδια είναι τα ίδια που ξέρουμε;

Όχι, έχει συνέχεια νέα και όσο θα περνάμε στο βάθος της σεζόν, θα βλέπουμε καινούργια παιχνίδια. Έτσι είναι το κόνσεπτ από το εξωτερικό, να μην προλάβει να βαρεθεί κανένας. Κάθε φορά ο πιο πιστός  τηλεθεατής θα ανακαλύπτει καινούργια παιχνίδια.

Παρακολουθείς άλλα τηλεοπτικά παιχνίδια;

Γενικά, δεν βλέπω πολύ τηλεόραση πια, δεν μου το επιτρέπει και η εργασία μου, αλλά ταυτόχρονα μέσα από το ίντερνετ προσπαθώ     επιλεκτικά να έχω την πληροφόρηση και την ενημέρωση που θέλω. Όταν με αφορά κάτι από την τηλεόραση, το βλέπω, γιατί συνήθως δεν μπορώ να συγχρονιστώ μαζί της στο ζωντανό.

Πηγή: Λοιπόν

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ