2012-05-30 20:52:06
Φωτογραφία για Εφιάλτης στο Μαϊάμι: Νέες φωτογραφίες του κανίβαλου και του θύματος
Βγαλμένη από ταινία τρόμου η ιστορία του ''κανίβαλου του Μαϊάμι'' που έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες.

Στη δημοσιότητα ήρθαν στοιχεία τόσο για τον παρανοϊκό κανίβαλο όσο και για το θύμα του, ενώ στη Daily Mail παρουσιάζονται και νέες φωτογραφίες από το βαριά τραυματισμένο θύμα, φυσικά με ειδική επεξεργασία καθώς σοκάρουν...

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν κάτω από μια γέφυρα από αστυνομικό που έκανε περιπολία, ο οποίος αντίκρισε έναν γυμνό άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου, που φαινόταν να είναι αναίσθητος. Φώναξε στον δράστη να σταματήσει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση και σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να κατασπαράζει το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φρικιαστική επίθεση κράτησε τουλάχιστον 18 λεπτά μέχρι την επέμβαση της αστυνομίας, ενώ περαστικοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα!

Σε νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο κανίβαλος φαίνεται ότι εντόπισε το θύμα του να κοιμάται κάτω απο μια γέφυρα. Τον χτύπησε, τον έγδυσε και άρχισε να τον τρώει, ενώ διακρίνονται ποδηλάτες, πεζοί και οδηγοί που πέρασαν από το σημείο χωρίς να αντιδράσουν...


Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, ο «κανίβαλος του Μαϊάμι» ήταν βίαιος και επικίνδυνος, σύμφωνα με την μαρτυρία της πρώην συζύγου του.

Ο 31 ετών Ρούντι Γιουτζίν, θεωρείται ότι ήταν άστεγος και υπό την επήρεια ενός νέου ναρκωτικού.

 

Ο δράστης και το θύμα, Ρόναλντ Πόππο, 65 ετών, ήταν γυμνοί, με την αστυνομία να εκτιμά ότι είχαν κάνει χρήση μιας νέας ναρκωτικής ουσίας, η οποία  παρουσιάζεται ως το νέο LSD.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Jackson Memorial Hospital όπου νοσηλεύεται το θύμα, το συγκεκριμένο ναρκωτικό αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος «αναγκάζοντας» τον χρήστη να σκίσει τα ρούχα του για να απαλλαγεί από αυτά, ενώ παράλληλα τον κάνει απίστευτα επιθετικό.

Η πρώην σύζυγός του αποκάλυψε ότι γινόταν  βίαιος. Το 2004 εξάλλου είχε συλληφθεί γιατί απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του. «Δε θα έλεγα ότι είχε νοητικά προβλήματα, αλλά πίστευε ότι όλοι είναι εναντίον του και κανείς υπέρ του», δήλωσε η Ντουκταντ στο τηλεοπτικό δίκτυο WPLG. Είπε επίσης ότι στη διάρκεια της σχέσης τους, ο Γιουτζίν έγινε βίαιος απέναντί της και γι’ αυτό τον παράτησε.

Άλλες μαρτυρίες ωστόσο τόνισαν ότι δεν είχε παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά στο παρελθόν και κατηγόρησαν την ναρκωτική ουσία.

Όσο για το θύμα, φέρει βαριά τραύματα που όμοιά τους δεν έχουν ξαναδεί οι γιατροί. «Το πρόσωπό του είχε φαγωθεί ως το λαιμό. Το μέτωπο του ήταν απλά ένα κόκκαλο. Δεν υπήρχε μύτη, δεν υπήρχε στόμα» δήλωσε ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με την Miami Herarld, ο 65χρονος Ποπο ήταν άστεγος τουλάχιστον από το 1983 και είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία. Από το 1978 είχε συλληφθεί τουλάχιστον 24 φορές για μέθη, ληστείες, επιθέσεις και αντίσταση κατά της αρχής.

mediagate.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ