2018-03-20 10:09:54
Φωτογραφία για Σέρρες: Τι βρήκαν όταν έψαξαν το ανήλικο κοριτσάκι που ήθελε να επισκεφθεί τον πατέρα του στα κρατητήρια!
Ένα 12χρονο κορίτσι έφτασε στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες. Στην αστυνομικό που την σταμάτησε, είπε ότι ήθελε να δει τον κρατούμενο πατέρα της Την ανήλική, 12χρόνη κόρη του χρησιμοποίησε πατέρας κρατούμενος για να περάσει στις φυλακές Νιγρίτας στις Σέρρες 190 χάπια. Αναλυτικότερα, το περασμένο Σάββατο στο εξωτερικό θυρωρείο του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Σερρών παρουσιάστηκε ανήλικο κοριτσάκι 12 ετών για να επισκεφθεί τον κρατούμενο πατέρα της.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε γυναίκα εξωτερική φρουρός, εντόπισε ότι η ανήλικη μετέφερε συσκευασία με 190 δισκία. Τα χάπια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για περαιτέρω έλεγχο.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους υπαλλήλους για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους και δηλώνει την αποφασιστικότητά του για την πάταξη κάθε φαινομένου παρανομίας στις φυλακές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ