2018-03-20 18:22:47
Φωτογραφία για Με στεναχώρησε ο Μαρκουλάκης, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου»
«Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα», είπε η ηθοποιός

Η όμορφη Ορόρα Μαριόν φωτογραφήθηκε για το People και μίλησε για όλα.

Δύο χρόνια τώρα παίζεις στη sold out παράσταση Αύγουστος με τη Θέμιδα Μπαζάκα, τον Αλέξανδρο Μυλωνά, τη Μαρία Πρωτόπαππα, τη Βίκυ Βολιώτη.

Πήρα το ρόλο το κάστινγκ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα και μεγάλη μου τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή με τόσο σημαντικούς ηθοποιούς. Τους ήξερα όλους από προηγούμενες δουλειές τους και δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα συνεργαστώ μαζί τους. Εκτιμώ όλο αυτό που μου συμβαίνει και περνάω πολύ καλά.

Το γεγονός πως είσαι η κόρη του Αρζόγλου τελικά σου έχει ανοίξει ή σου έχει κλείσει πόρτες;

Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω «δεν είμαι μόνο αυτό», αλλά ντράπηκα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ