2018-03-21 22:00:50
Φωτογραφία για Tο ένα πράγμα που προτιμούν οι γυναίκες περισσότερο από το σεξ
Το 2013, το πανεπιστήμιο του Columbia κυκλοφόρησε τα αποτελέσματα μίας πολύ σημαντικής έρευνας επτά χρόνων, σχετικά με το τυρί και το στοματικό σεξ.

Για επτά συνεχόμενα χρόνια, το Columbia έπαιρνε συνεντεύξεις από τελειόφοιτους, ρωτώντας μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ερωτήσεις της εποχής μας: "Θα προτιμούσατε να παρατήσετε για πάντα το τυρί ή το στοματικό σεξ;"

Αυτό που βρέθηκε μετά την ανάλυση των απαντήσεων ήταν κάτι που ταρακούνησε τον κόσμο το 2013: το 42% των τελειόφοιτων κατά τη διάρκεια της έρευνας δήλωσε πρόθυμο να παρατήσει το στοματικό σεξ παρά το τυρί, το 30% διάλεξε το στοματικό σεξ από το τυρί και το 28% είτε δεν απάντησε είτε μάσησε τα λόγια του σχετικά με το θέμα.

Όταν τα αποτελέσματα κατανεμήθηκαν σύμφωνα με το φύλο, οι γυναίκες ήταν αυτές που είχαν περισσότερες πιθανότητες να απορρίψουν το να εκτελούν ή να λαμβάνουν στοματικό σεξ και να διαλέξουν κατευθείαν το τυρί. Η αλήθεια είναι πως το τυρί κάνει πολλούς ανθρώπους πολύ χαρούμενους -σκεφτείτε τη πίτσα για παράδειγμα. Ποιος θέλει να μην ξαναφάει ποτέ πίτσα;

Το 2017, το debate φαγητό εναντίον σεξ, συνεχίστηκε. Σε μία έρευνα του Everyday Health, πάνω από 3.000 γυναίκες από διαφορετικές ηλικίες στην Αμερική, ρωτήθηκαν σχετικά με το φαγητό και το σεξ. Τα αποτελέσματα ήταν:

Από αυτές τις 30.000 γυναίκες, το 73% εξομολογήθηκε πως αν τους δινόταν η επιλογή "υπέροχο γεύμα" ή "υπέροχο σεξ", θα διάλεγαν το υπέροχο γεύμα. Αν αναρωτιέστε πώς γίνεται να διαλέξει κάποιος το "υπέροχο γεύμα" αντί για το σεξ, υπάρχει εξήγηση. Με το υπέροχο φαγητό έχεις περισσότερες πιθανότητες να σου αρέσει, σύμφωνα με τη Lauren Streicher, MD. Οπότε, όταν υπάρχουν δύο επιλογές, ίσως να βγάζει νόημα να διαλέξεις το πιο σίγουρο, σωστά;

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ