2018-03-22 06:51:31
Φωτογραφία για Μας κάνανε σεκιουριτάδες - καταγγελία αστυνομικού
Δημοσιεύουμε την καταγγελία, που μας απέστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αστυνομικός - αναγνώστης του bloko.gr: Μπλοκο μου εχω την αισθηση οτι τελικα λειτουργουμε ως σεκιουριταδες

ιδιωτων παρα ως αστυνομικοι. Καταγγελω ενα θεμα που αγνοεις γιατι γινεται εδω στην Μακεδονια,στα διοδια Πολυμυλου,οπου επι της Εγνατιας Οδου βρισκεται μονιμα σταθμευμενο περιπολικο της ΑΔ Κοζανης(!) πραγματοποιωντας ελεγχους.

Υπαρχει ενα προκατ κτιριο ταχα για την αναπαυση των Αστ/κων χωρις τουαλετα(!),χωρις θερμανση και με την 1η ψιχαλα βροχης σταζει και γεμιζει νερο!!!

Αυτο αναγκαζει τους συναδελφους να καθονται μεσα στο περιπολικο ισως κι 8 ωρες(!) αν ο καιρος ειναι ασχημος με τον κινητηρα να δουλευει συνεχως λογω κρυου ή και καυσωνα σε μια περιοδο που τα οικονομικα της χωρας φτασανε στον πατο.

Η πιο κοντινη πολη,η Κοζανη,απεχει 30 και 30, 60 χιλ/τραμε ο,τι μπορει να συνεπαγεται σε καυσιμα,φθορες και τελος απασ χοληση προσωπικου και αλλοιμονο αν τραυματιστει συναδελφος. Εκει πηγαινουν συναδελφοι απο Πτολεμαΐδα(70 χιλ/τρα)!!!, Σερβια,Τσοτυλι,Νεαπολη (100+χιλ/τρα)!!!!!! αφηνοντας τις πολεις αυτες χωρις αστυνομευση. Τελος το χειροτερο ειναι οτι οι πολιτες της περιοχης ειναι πεπεισμενοι οτι ο λογος παρουσιας μας ειναι το ταμειο της Εγνατιας ΑΕ γιατι πουθενα στην Ελλαδα δεν συμβαινει αυτο το φαινομενο. Ευχαριστω!!!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ