2018-03-22 12:53:37
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς αρνείται να καταθέσει στην Προανακριτική για τη Novartis - «Είναι σκευωρία...»
Νέα κίνηση «εντυπωσιασμού» του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά να καταθέσει στην Προανακριτική για την υπόθεση Novartis, στην οποία εμπλέκεται με ακόμη εννέα πολιτικά πρόσωπα Στρέφοντας τα πυρά του στο Μαξίμου, ο πρώην Πρωθυπουργός κάνει λόγο για "γελοία συμμορία", που οργάνωσε και υλοποιεί την σκκευωρία για την οποία, όπως σημείωνει απαιτεί ουσιαστική διερεύνηση και εξέταση όλων των μαρτύρων και των στοιχείων.

Κάνοντας λόγο για κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις, ζητά να κληθούν και οι προστατευόμενοι μάρτυρες ενώπιον της Επιτροπής, και άλλοι σχετιζόμενοι με την υπόθεση ως προαιπαιτούμενο για να εμφανιστεί κι εκείνος ενώπιον της Επιτροπής ή διά υπομνήματος να εκφέρει τις θέσεις του.

Η υπόθεση εξακολουθεί να προκαλεί συγκρούσεις ανάμεσα στο Μαξίμου και την αντιπολίτευση, παράλληλα με την αντιπαράθεση Πολάκη - Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Η επιστολή του Αντώνη Σαμαρά

«Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής,

Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων.

Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων».
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ