2018-03-22 13:13:38
Φωτογραφία για ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ
Την πλήρη διαφωνία του με τις διαπραγματεύσεις του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά σήμερα στα Σκόπια, «κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας», όπως δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

«Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο Σκοπιανό. Είναι απέναντι στον τρόπο που διαπραγματεύεται με μυστική διπλωματία ο κ. Κοτζιάς με εντολή του κ. Τσίπρα, ενώ διαφωνεί ο κ. Καμμένος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει σημασία αν οι μεν αποκαλούν τους δε ακροαριστερούς ή ακροδεξιούς, γιατί έχουν παραμερίσει την ιδεολογία τους και έχουν προτάξει την εξουσία ως την συγκολλητική τους ουσία».

«Χωρίς να έχουν συμφωνήσει οι γείτονές μας να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα σχολικά τους βιβλία, τις ταυτότητες, τα διαβατήριά τους, επιμένοντας στον αλυτρωτισμό, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση στα Σκόπια να προβαίνουν σε δηλώσεις και πολιτικές κινήσεις προκλητικές σε ό,τι έχει να κάνει με τη Μακεδονία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.


«Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει τη στήριξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας, σίγουρα του πολιτικού κόσμου γιατί δεν συνεννοήθηκε η κυβέρνηση πουθενά με την αντιπολίτευση ως όφειλε» επισήμανε, σημειώνοντας ότι «πρέπει να βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση πάνω στους όρους που θέτει η ελληνική κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία. Δεν δεχόμαστε επ' ουδενί τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι επειδή κάποιοι αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία, πρέπει να το κάνουμε και εμείς».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ