2018-03-23 22:21:05
Φωτογραφία για Επιβαλλόμενη Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη για την Ομοσπονδία
Επ’ αφορμή των συνεχιζόμενων διαμαρτυριών της διοίκησης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος

είναι υποχρεωμένος να σας ενημερώσει ότι τόσο η αρμόδια επί της υπόθεσης Διοικητική Αρχή – Εποπτεύουσα Αρχή, όσο και ο Δήμος Σ-Α έχουν έως σήμερα πλήρως ανταποκριθεί στα διαμεσολαβητικά αιτήματα του ΣτΔΕ, συνδράμοντάς τον στο έργο του όπως επιβάλλεται και όπως αυτός έχει ζητήσει στην εξεταζόμενη υπόθεση.

Μόνη εξαίρεση στην συμμόρφωση με παροχή των αναζητηθέντων στοιχείων και απόψεων παραμένει η εν λόγω Ομοσπονδία, που για τους δικούς της προφανώς λόγους. Αρνείται να ανταποκριθεί, φθάνοντας στο σημείο να εγκαλεί ακόμα και την κατά νόμο ελέγχουσα – Εποπτεύουσα Αρχή, όπως αυτό προκύπτει από αναφορά της που κατατέθηκε με αριθ. πρωτ: 53366/15.3.2018 σ’ αυτήν, γεγονός για το οποίο η εν λόγω Αρχή ενημέρωσε στις 20.03.2018 τον ΣτΔΕ, παρέχοντάς του παράλληλα διαβεβαίωση για περαιτέρω συνεργασία επί του θέματος, εφόσον του χρειασθεί.


Συνημμένα σας υποβάλλουμε τα σχετικά επί του θέματος έγγραφα του ΣτΔΕ τονίζοντάς σας, άλλωστε, ότι επί του παρόντος αυτός δεν έχει πάρει καμία θέση επί του περιεχομένου της υπόθεσης, μένοντας στη φάση αυτή μόνο στην διαμεσολαβητική αναζήτηση στοιχείων και απόψεων από τις εμπλεκόμενες πλευρές, εκ των οποίων μόνο η Ομοσπονδία δεν έχει ανταποκριθεί και δείχνει να αρνείται συμμόρφωση.

Διαβάστε αυτούσια όλα τα σχετικά έγγραφα:

Επιβαλλόμενη Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη Διαδικασία διαμεσολάβησης υπόθεση διαχείρισης δαπανών επιχορήγησης του φορέα σας από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, το 2016  Εισαγ. Παραγγ. στον Δήμο & διαβίβ. στον ΣτΔΕ  Υπόλοιπα έγγραφα και κλητεύσεις που δεν ανταποκρίθηκαν
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ