2018-03-24 11:38:35
Φωτογραφία για Απειλές και τραμπουκισμοί απο γνωστό εργολάβο σε βάρος του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, έξω απο το Δημαρχείο Βόνιτσας!!
            Τους νέους τραμπουκισμούς σε βάρος του καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο αγωνιστής καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τριαντακωνσταντής, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας, χθες Παρασκευή 23-03-2018 δέχθηκε απρόκλητη φραστική επίθεση από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. 

      Να επισημάνουμε ότι η ευθύνη της δημοτικής αρχής είναι τεράστια γι αυτόν τον ηθικό κατήφορο που παίρνει ο τόπος μας και δεν πρέπει να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε Φαρ Ουέστ. Η σιωπή είναι συνενοχή. Η βία γεννά βία κι αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Δημοτική αρχή οφείλει άμεσα να καταδικάσει το περιστατικό με ξεκάθαρη δημόσια δήλωση.

Αναλυτικά ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ 

        Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή 23-03-2018 δέχθηκα απρόκλητη φραστική επίθεση από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει το Δ.Σ.


     Επίθεση πεζοδρομιακού επιπέδου με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το άτομο μου και απειλές για τη ζωή μου. Είναι η τρίτη φορά που δέχομαι επίθεση από το συγκεκριμένο ηλεκτροτεχνίτη.

          Τονίζω για μία ακόμη φορά. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με κανένα εργολάβο, εταιρεία, προμηθευτή του Δήμου και φυσικά ούτε με το συγκεκριμένο άνθρωπο.

        Κάνω κριτική στις πανάκριβες και αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου κ Αποστολάκη και της Δημοτικής του ομάδας και ταυτόχρονα υποστηρίζω τη ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ.

-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη διατηρείστε τη ψυχραιμία σας. 

-Πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα ότι το αξίωμα του Δημάρχου για σας έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2019.

-Οι Δημότες με τη ψήφο μας -αν είστε υποψήφιος- θα σας στείλουμε στην αντιπολίτευση. 

-Τα υπόλοιπα θα ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

Πληροφορώ τους πάντες:

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ