2018-03-26 14:07:15
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται θεατρικό ανέβασμα για τις «Μάγισσες της Σμύρνης» – Μια φωτογραφία αποκαλύπτει ονόματα
Ένα βιβλίο, που μάγεψε και γρήγορα έγινε best seller. Μια σειρά, που ήδη από το πρώτο της επεισόδιο, καθήλωσε Και μάλιστα, μια από τις ακριβότερες παραγωγές της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της Μάρας Μεϊμαρίδη υπό τον Κώστα Κουτσομύτη, συζητήθηκε πολύ και άρεσε άλλο τόσο.

Στο ρόλο της Κατίνας η Μαρία Τζομπανάκη, της Ευταλία η Μαρία Καβογιάννη, της Αττάρτης η Φιλαρέτη Κομνηνού. Το φθινόπωρο του 1887, η Ευταλία και η κόρη της, Κατίνα, εγκαταλείπουν τον χωριό τους και καταφεύγουν στη Σμύρνη αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Η Αττάρτη τής μυεί στη «μαγεία» και όλα αλλάζουν για πάντα στη ζωή τους.

Κατά την ερχόμενη θεατρική σεζόν, 13 χρόνια μετά, οι Μάγισσες της Σμύρνης ανεβαίνουν στο Θέατρο Παλλάς.

Η πρώτη συνάντηση της δυνατής θεατρικής ομάδας έγινε παρουσία της Μάρας Μεϊμαρίδη. Μια φωτογραφία που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του θεατρικού παραγωγού Γιάννη Κεντ (σσ. στην παραγωγή της θεατρικής μεταφοράς των Μαγισσών της Σμύρνης συμπράττει με τον Πάνο Κατσαρίδη) αποκαλύπτει μέρος του καστ της παράστασης.

Στην φωτογραφία ποζάρουν οι: Σταμάτης Φασουλής (που θα υπογράψει τη σκηνοθεσία του έργου), Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μέμος Μπεγνής, Σμαράγδα Καρύδη, οι Γιάννης Κέντ-Πάνος Κατσαρίδης (παραγωγοί του έργου), Αθανασία Σμαραγδή (Ενδυματολόγος-Σκηνογράφος), Ντένη Βαχλιώτη (Ενδυματολόγος) και βέβαια η Μάρα Μεϊμαρίδη (συνοδεύομενη από τον σύζυγό της).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ