2018-03-26 14:08:18
Φωτογραφία για Εκπαιδευτικό  ταξίδι στη Θράκη, της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας
Το χρονικό διάστημα από 20-03-2018 έως και 23-03-2018  η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος 2017-2018, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στη

Θράκη.  

 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επισκέφθηκε αστυνομικές και στρατιωτικές  Υπηρεσίες καθώς και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και έτυχε πλήρους ενημέρωσης από αρμόδιους παράγοντες αυτών.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: τη Γ.Α.Δ.Π Αν. Μακεδονίας – Θράκης, τη 12η και 16η Μ/Κ Μεραρχίες Πεζικού, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, τη Σχολή Αστ/κων ΕΛ.ΑΣ (Κομοτηνή), το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ορμενίου και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων καθώς και, το Οχυρό Νυμφαίας,  την 117 Α/Κ  Μ.Μ.Π., το Στρατιωτικό Φυλάκιο Καστανιών, το Στρατιωτικό Φυλάκιο Κήπων, την  Οριογραμμή στη γέφυρα ποταμού Έβρου και το Δέλτα Έβρου, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης.


            Η Σχολή έτυχε θερμής υποδοχής στο ανώτατο επίπεδο διοίκησης, τόσο από τη Στρατιωτική Ηγεσία της 12ης και 16ης Μ/Κ Μεραρχίες Πεζικού, όσο και από την Αστυνομική Ηγεσία της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης και των Διευθυντών των νομών αυτής και από τον Περιφερειάρχη της Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

 Στο ταξίδι συμμετείχαν ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος  Βράντζας, ο Υποδιοικητής της Σχολής, Αστυνομικός   Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Καλόγηρος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σπουδών  Αστυνόμος Β΄ Ιωάννης Σταυρουλάκης καθώς και οι τριάντα ένας (31) σπουδαστές της 21ης εκπαιδευτικής σειράς ήτοι, είκοσι δύο (22) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.,  δύο (02) του Γ.Ε.ΕΘ.Α., δύο (02) του Π.Σ., ένα (1) του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, τρία (03) από την Αστυνομία της Κύπρου και ένας (1) από Υπηρεσία του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας είναι διακλαδικού χαρακτήρα και παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα που σχετίζονται με τη Στρατηγική και Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας και αφορούν στις Διακρατικές και Διεθνείς Σχέσεις, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, την Κρατική Ασφάλεια, την εφαρμογή της Διοικητικής Επιστήμης και Πρακτικής στη Δημόσια Διοίκηση, τη Δημόσια Ασφάλεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, την Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία. 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ