2018-03-27 10:15:34
Φωτογραφία για Σε τηλεοπτική «μονομαχία» καλεί τον Δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
          Ο αγωνιστής καθηγητής κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής, απευθύνει με ανακοίνωση του Πρόσκληση στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Γεώργιο Αποστολάκη, να βγουν ενώπιος ενωπίω, σε τηλεοπτικό διάλογο, ώστε να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις και εξηγήσεις στους δημότες.

Αναλυτικά Αγαπητοί Αναγνώστες

       Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής μου δόθηκε προς το τέλος για λίγο ο λόγος, που ζητούσα επίμονα πολλές φορές. Είπα ότι όλες οι Δημοτικές αρχές από το 2005 και μετά επιβάλλεται να ζητήσουν συγγνώμη από τη πόλη της Βόνιτσας για τη γνωστή κακοτεχνία στο ιστορικό κέντρο της, την αρνητική εικόνα που δίνει στους επισκέπτες της και να ζητήσουν συγγνώμη από τους Δημότες για τη ταλαιπωρία που υφιστάμεθα. Επιπρόσθετα επισήμανα τον υπαρκτό κίνδυνο ατυχήματος για τους πεζούς.......         Ρώτησα πως είναι δυνατό ο Δήμος να βρίσκετε σε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη με κάποια εταιρεία, εργολάβο ή προμηθευτή και ταυτόχρονα ο Δήμαρχος να του δίνει απευθείας αναθέσεις; Προσεχώς θα σας ενημερώσω αναλυτικά. 


         Έθεσα την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα και τον υπαρκτό κίνδυνο που υπάρχει στο μικρό γεφυράκι ανάμεσα από Πάλαιρο- Πογωνιά και κατά μήκος του πλακόστρωτου λόγω της πλημμύρας που δημιουργείται όταν βρέχει. Εκεί ο λόγος μου αφαιρέθηκε και πήρε το λόγο ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης. Βέβαια θα έθετα και άλλα θέματα.

Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης είπε ότι δεν περιμέναμε από εσένα να μας πεις για τις πλημμύρες. Το ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε για το θέμα από 1-9-2014 μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. 

         Στη συνέχεια αντί να απαντήσει για τα θέματα που έθεσα, άρχισε να μου λέει ότι ψεύδομαι, ότι είμαι άσχετος. Αναφερόταν στα άρθρα μου που τον ίδιο και τη Δημοτική του ομάδα τον έχει φέρει σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Είναι διάχυτος ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ στη δημοτική αρχή. Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. 

        Με το ζόρι δημιουργήθηκε απαρτία για να αρχίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

        Δήμαρχε κ. Αποστολάκη γιατί η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, η Οικονομική υπηρεσία του Δήμου και ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ στις τρείς αιτήσεις μου που κατέθεσα από το καλοκαίρι του 2017;

        Tι φοβάστε και ΔΕΝ μου απαντάτε; Υπενθυμίζω σε όλους ότι ο εκάστοτε Δήμαρχος προΐσταται των υπηρεσιών του Δήμου.

      Καλώ και προκαλώ (πολιτικά εννοείτε) το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να διαλέξει όποιο κανάλι τηλεόρασης θέλει, όποιους και όσους δημοσιογράφους θέλει ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

  -Δεσμεύομαι ότι θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση μου τεθεί και θα πω τις θέσεις μου για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

          Δήμαρχε κ Αποστολάκη περιμένω να ανταποκριθείτε στην πρόταση μου. Διαφορετικά ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟ και να λέτε ότι ΨΕΥΔΟΜΑΙ. 

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ