2018-03-27 12:34:55
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ
Η χώρα χρειάζεται μια ευρύτατη και κυρίως τολμηρή συνταγματική αναθεώρηση, με πολύ περισσότερες αλλαγές από αυτές που προτείνει η κα Γεννηματά, σχολιάζουν κύκλοι της Ν.Δ. με αφορμή την επιστολή της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής απέστειλε τη Δευτέρα επιστολή προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τους πολιτικούς αρχηγούς, πλην της Χρυσής Αυγής, σχετικά με την αναγκαιότητα αναθεώρησης του Συντάγματος, καλώντας τα κόμματα να πάρουν θέση επί των προτάσεων του ΚΙΝΑΛ.

Πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι σε ανύποπτο χρόνο η Ν.Δ. έχει καταθέσει τους άξονες των προτάσεων της που αφορούν πολύ περισσότερες αλλαγές από τις κατ' ελάχιστον αναγκαίες που περιλαμβάνονται στην επιστολή της κ. Γεννηματά. «Ζητούμενο δεν είναι να αλλάξει το Σύνταγμα με τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή, αλλά να αποκτήσει η χώρα έναν πραγματικά νέο Καταστατικό Χάρτη σύγχρονο με τις ραγδαίες εξελίξεις τις εποχής», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ