2018-03-27 17:40:40
Φωτογραφία για H τελευταία ευκαιρία...
Με Γρηγόρη Αρναούτογλου, Χάρη Χριστόπουλο και Λάκη Λαζόπουλο ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να αντεπιτεθεί στον ανταγωνισμό προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Την εβδομάδα που ξεκινάει στις 23 Απριλίου έχουν τοποθετηθεί οι πρεμιέρες του «The Wall» που θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το «Game of love» που θα παρουσιάζει ο Χάρης Χριστοπουλος και το νέο καθημερινό «Βρες το ταίρι σου»… Ενώ στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου με τους νέους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

Στην ουσία ο σταθμός παίζει τα τελευταία του δυνατά χαρτιά ευελπιστώντας να γυρίσει το κλίμα και να ανεβάσει τα νούμερα του.

Στόχος σύμφωνα με πληροφορίες να κερδίσει τέσσερις μονάδες στους ημερήσιους πίνακες της Nielsen, τόσο στο πρόγραμμα όσο και στην ενημέρωση, μέσα στους επόμενους δυο μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση οι αλλαγές στη διοίκηση των δυο τομέων θα είναι σαρωτικές… όπως έχουν διαμηνύσει από πολύ ψηλά!

Το στοίχημα είναι κρίσιμο και κυρίως είναι το τελευταίο που «παίζεται» με την υπάρχουσα δομή… Αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία! Αλλιώς η επόμενη ημέρα δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή, μιας και θα ξηλωθούν τα πάντα και όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

enimerosi24.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ