2018-03-29 11:40:49
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Εξωπραγματικές δαπάνες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας 117.708,81!! € για γραφική ύλη, φωτοτυπικό χαρτί, μελάνια, συντήρηση, κ.α.
    -Οι λειτουργικές δαπάνες στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης ανήλθαν στο ποσό των 117.708,81 !!!!!! ευρώ.

     -Τα ποσά που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνούν κάθε ανάγκη και λογική. Είναι εξωπραγματικά ως προς τις ανάγκες, που πληρώσαμε  όμως οι Δημότες.

  -Οι δαπάνες είναι έξω από κάθε λογική, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο κόσμος ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

         ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

      Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση, γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

-Πόσα χρηματικά εντάλματα πληρωμής έχουν εκδοθεί από το Κέντρο Μέριμνας  από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;


-Πόσα από αυτά έχουν πάει για έλεγχο στο Ελεγκτικό  Συνέδριο;

Aγαπητοί Αναγνώστες

           Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας μετά την απρόκλητη  φραστική επίθεση πεζοδρομιακού επιπέδου  που δέχθηκα έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη Παρασκευή από γνωστό ηλεκτροτεχνίτη. 

           Παραμένω στις επάλξεις του αγώνα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το Θεό. Παράλληλα προειδοποιώ κάποιους ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΤΕ. Τα υπόλοιπα θα τα εξετάσουν και θα αποφανθούν  οι αρμόδιοι της συντεταγμένης πολιτείας.  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

       Τονίζω για μία ακόμη φορά προς πάσα κατεύθυνση: Κάνω πολιτική κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Δεν κριτικάρω τον εργολάβο, τον προμηθευτή, την εταιρεία. Δεν κριτικάρω φυσικά πρόσωπα. Κριτικάρω πολιτικά το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, το μέλος του ΔΣ  οι αποφάσεις των οποίων επηρεάζουν τις ζωές μας και ταυτόχρονα προτείνω λύσεις για τα θέματα του Δήμου μας. 

       Η έναρξη δημοσίευσης συγκεντρωτικών δαπανών έχει φέρει σε αμηχανία και έχει σκορπίσει πολιτικό πανικό και  ΟΧΙ ΜΟΝΟ  στους πρώην και νυν διοικούντες το Δήμο μας. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ποσά που έχουν ξοδευτεί είναι πέρα από κάθε ανάγκη και λογική σε σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και την αναπτυξιακή διάσταση της περιοχής μας.

         Ο πανικός αυτός κατέλαβε το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και ολόκληρη τη Δημοτική του ομάδα. Τα γελάκια, η αλαζονική συμπεριφορά, η απουσία πολλών μελών του ΔΣ από την πλειοψηφία από το ΔΣ  της Παρασκευής το πιστοποιούν. Κυρίως όμως το επισφραγίζει ο τρόπος που μίλησε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης για το πρόσωπο μου προς το τέλος της συνεδρίασης. Με αποκάλεσε άσχετο, είπε ότι ψευδολογώ. Αν αυτό δεν αποτελεί απόδειξη πανικού τότε οι λέξεις έχασαν το νόημα τους.

       Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Τα ποσά που δαπανήθηκαν είναι τεράστια και το αναπτυξιακό έργο που έχουν να παρουσιάσουν είναι μηδαμινό. Σε δύο μήνες κλείνουν τέσσερα χρόνια από τις εκλογές του 2014.     Φανταστείτε τι πανωλεθρία τους περιμένει εξ αιτίας της  αποτυχίας τους που οι ΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.

    Καλώ και προκαλώ πολιτικά το Δήμαρχο κ Αποστολάκη σε μία τηλεοπτική συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.  Εκεί θα  φανεί η πολιτική του ανεπάρκεια.... Αγαπητοί Αναγνώστες

         Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας για δαπάνες που έγιναν- πληρώθηκαν  από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2017 από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας. Οι δαπάνες αυτές αφορούν γραφική ύλη, φωτοτυπικό χαρτί, μελάνια, συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, εποπτικά μέσα, συντήρηση ΦΑΞ κλπ.

      Υπηρετώ στη Δημόσια Διοίκηση σχεδόν 29 χρόνια. Γνωρίζω τα έξοδα που κάνουν τα σχολεία για τις παραπάνω ανάγκες. Τα ποσά που θα διαβάσετε παρακάτω ξεπερνούν κάθε ανάγκη και λογική.  Είναι εξωπραγματικά ως  προς τις ανάγκες, πληρώσαμε  όμως οι Δημότες. Αυτά και όλα ποσά που θα δημοσιευτούν ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. Γιατί;

         Ως γνωστό οι απευθείας αναθέσεις προβλέπονται από το νόμο σε άμεσες και επιτακτικές ανάγκες. Ουδείς ισχυρίζεται ότι μπορεί να λειτουργήσει οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ή οποιαδήποτε γραφείο ιδιωτικό χωρίς να κάνει αυτές τις δαπάνες. Κατά συνέπεια οι δαπάνες αυτές ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ και ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

      Οι πάντες – πλην της Δημοτικής Αρχής- συμφωνούν ότι συμφέρον του ΔΗΜΟΥ και των Δημοτών είναι η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΔΙΑΒΛΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. Μελετείστε αναλυτικά τους παρακάτω πίνακες:

1)-Οι δαπάνες αφορούν το χρονικό διάστημα 01-09-2014 μέχρι  31-12-2014. Πριν την ημερομηνία αυτή δεν έχω χρηματικά εντάλματα πληρωμής. Αν μου δώσουν από το Κέντρο Μέριμνας ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ.

2014 (από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2014)

ΣΥΝΟΛΟ =11.327,78

**********

2)-Προχωρούμε στο έτος 2015:

ΚΕΝΤΡΟ 2015

ΣΥΝΟΛΟ =34.699,07

***********

3)-Ακολουθούν οι δαπάνες του 2016:

ΚΕΝΤΡΟ 2016

ΣΥΝΟΛΟ =34.333,25

**********

4)-Τελειώνουμε σήμερα με το 2017:

ΚΕΝΤΡΟ 2017

ΣΥΝΟΛΟ =37.348,71

************

Από τους πίνακες 1,2,3,4 προκύπτει:

11.327,78 + 34.699,07 +34.333,25 + 37.348,71= 117.708,81 !!!! ευρώ

Αγαπητοί Αναγνώστες

        Ο Δήμος μας έχει τους Παιδικούς Σταθμούς Βόνιτσας, Παλαίρου, στο Μοναστηράκι, Δρυμού, Κατούνας  οι οποίοι έχουν 158 παιδιά. Μέχρι τέλους του 2015 λειτούργησαν και οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίου Νικολάου και Θυρρείου που η σημερινή Δημοτική Αρχή έκλεισε. Τονίζω για μία ακόμη φορά την ανάγκη ίδρυσης Παιδικού Σταθμού ΑΜΕΣΑ στη Πλαγιά. Στην αρμοδιότητα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης είναι τα γήπεδα και οι εκδηλώσεις πέραν των Παιδικών Σταθμών.

        Για να κατανοήσετε τη κατασπατάληση  του Δημοσίου Χρήματος σε πανάκριβες και αδιαφανείς Απευθείας Αναθέσεις που γίνεται στο Κέντρο Μέριμνας σας πληροφορώ το εξής:  Γυμνάσιο με 250 μαθητές, 40 περίπου καθηγητές για αντίστοιχες  λειτουργικές δαπάνες  ξοδεύει το χρόνο 15.000 ευρώ.  Παρακαλώ ρωτήστε και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας τι ποσά ξοδεύουν για λειτουργικά έξοδα.

    -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες για τις δαπάνες αυτές. Προκαλούν τη κοινή λογική. Γιατί τα ανέχεστε; 

  -Από τα παραπάνω χρηματικά εντάλματα πληρωμής ξέρετε πόσα πήγαν για έλεγχο στον Επίτροπο της ΠΕ Αιτ/νιας;  ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑ. 

    Τα συμπεράσματα δικά σας  αγαπητοί αναγνώστες. Τα δικά μου θα τα πληροφορηθείτε και ΕΝΤΥΠΑ πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες

Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

1)-Το καλοκαίρι έγινε στη Κουκουμίτσα μία συναυλία που τραγούδησε η κ. Μελίνα Ασλανίδου  με εισιτήριο για τους Δημότες. Το Κέντρο Μέριμνας κάλυψε μέρος των εξόδων της συναυλίας.  Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να απαιτήσει,  οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας να παρουσιάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της συναυλίας.

Παρακαλώ τους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

2)-Η ενημέρωση σας για δαπάνες του Δήμου μας θα συνεχιστεί την Πέμπτη μετά το ΠΑΣΧΑ....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ