2018-04-02 11:51:43
Φωτογραφία για Πύργος: «Έφυγε» ο Μαρίνης Τσάγκλας – Η είδηση που δυστυχώς δεν ήταν ψέμα…
Όλοι ήθελαν, ήλπιζαν και εύχονταν να είναι Πρωταπριλιάτικο ψέμα Δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Μαρίνης Τσάγκλας, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομά του με τη μουσική και τη διασκέδαση εντός και εκτός Ηλείας, δεν τα κατάφερε. Η είδηση του θανάτου του «βύθισε» σε πένθος την κοινωνία του Πύργου αλλά και τους πολλούς φίλους στην Πάτρα, όπου δούλευε τα τελευταία χρόνια.

Ο Μαρίνης νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη του βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Άγιος Ανδρέας) και από εκεί, λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασης του, στης ΜΕΘ του Αγρινίου.

Η είδηση για την περιπέτεια της υγείας του, είχε προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του Πύργου και όχι μόνο, καθώς ήταν από τα πιο γνωστά και αγαπητά πρόσωπα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, έχοντας δουλέψει σε πολλά καταστήματα του Πύργου – κυρίως – και μετέπειτα στην Πάτρα όπου δούλευε τα τελευταία χρόνια
. Τριάντα ολόκληρα χρόνια – επέλεγε μουσική και έκανε τα βράδια όλων ξεχωριστά. Το γεγονός ότι «έπαιζε μουσική» ο Μαρίνης, ήταν πολλές φορές ο λόγος της επιλογής ενός χώρου για την διασκέδαση πολλών. Κι αυτό το έχει κερδίσει, όχι μόνο  με τις ωραίες και πάντα ενημερωμένες μουσικές επιλογές του, αλλά και η επικοινωνία που είχε με τον  κόσμο. Δεν τον ενδιέφερε να πάει απλά κάπου και να «κάνει τη δουλειά του». Ήθελε να επικοινωνεί με τον κόσμο και μερικές φορές – όπως είχε αποκαλύψει στην τελευταία του συνέντευξή στην ΟΡΤ και στην Πέλυ Μπεβούδα – ακόμα και μια ματιά με φίλους από παλιά, ήταν αρκετή για να θυμηθούν και να πουν πολλά.

Στα μέσα του Μαρτίου, υπήρχαν δείγματα σταθεροποίησης της υγείας τους και όλοι πίστεψαν ότι θα βγει νικητής. Χθες το πρωί όμως, ο Μαρίνης τους διέψευσε όλους, αφού άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 47 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του, θα γίνει σήμερα στις 3:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πύργου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Ανδραβίδας.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μαρίνης Τσάγκλας στην εκπομπή της ΟΡΤ «Προσωπικά…» με την δημοσιογράφο Πέλυ Μπεβούδα:
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το τερμάτισε ο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το τερμάτισε ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ