2018-04-03 10:11:49
Φωτογραφία για «Ευχαριστώ την ΑΕΚ δίνει δύναμη στο παιδί μου»
Συγκινημένος ο πατέρας του κρατούμενου λοχία, Δημήτρη Κουκλατζή, από την πρωτοβουλία των παικτών της ΑΕΚ να αφιερώσουν μέσω του Μιχάλη Μπακάκη, τη νίκη επί του ΠΑΟ, αλλά και να στείλουν στον γιο του, Δημήτρη Κουκλατζή, μια φανέλα της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο πατέρας του λοχία που κρατείτε από τους Τούρκους (μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητραιτώδη), Νίκος Κουκλατζής.

Μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, ο κ. Κουκλατζής είπε γι' αυτή την κίνηση των παικτών της ΑΕΚ προς το παιδί του:  «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές. Η συγκεκριμένη αφιέρωση και η κίνηση με τη φανέλα είναι μια ισχυρή ψυχολογική ένεση για το παλικάρι μου. Είμαστε ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια μας. Ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία, για να μην πω… τρέλα, για την ΑΕΚ. Κατεβαίνει συχνά στην Αθήνα για να παρακολουθήσει αγώνες», ανέφερε ο κ. Νίκος Κούκλατζης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αγαπημένος παίκτης του Έλληνα στρατιωτικού είναι εκείνος που έκανε την αφιέρωση, ο Μιχάλης Μπακάκης. «Την περίοδο που δεν είχε κληθεί στην Εθνική αγωνιούσε και αναρωτιόταν γιατί δεν τον καλεί παρά τις καλές του εμφανίσεις. Από τους ξένους παίκτες έχει αδυναμία στον Αραούχο», ανέφερε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ