2018-04-03 12:43:17
Φωτογραφία για Παίζει σενάριο μεταγραφής του Κυρ. Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, έχει ξεκινήσει ήδη την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα την νέα σεζόν. Μετά την διαρροή ότι, ο κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου Γιεβχεν Χατσερίντι έχει κλείσει ήδη και από το καλοκαίρι να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, σήμερα προέκυψε και το θέμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Πάντως, η περίπτωση του Έλληνα άσου δεν είναι τόσο εύκολη, διότι ο παίκτης επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό. Ο διεθνής στόπερ δε βλέπει ακόμα θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Super League και αντίθετα θεωρεί πως έχει ακόμα πολλά να πετύχει στην καριέρα του αγωνιζόμενος εκτός συνόρων.

Πληροφορίες λένε πως ήδη ο μάνατζερ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκος, έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με την ομάδα του Αννόβερου, καθώς το Αμβούργο που αγωνίζεται ο Κυρ. Παπαδόπουλος δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό από την Μπουντεσλίγκα.

Βέβαια ο Έλληνας ατζέντης συνεργάζεται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, που είναι γνωστό για την αγάπη που τρέφει στο δικέφαλο του Βορρά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ