2018-04-03 19:27:08
Φωτογραφία για 39 περιπτώσεις για τον διαρρήκτη με το σπασμένο πόδι και τους συνεργούς του
Τριάντα εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών στο Διόνυσο, στη Σταμάτα, στον Άγιο Στέφανο και στην Κηφισιά συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί, ύστερα από

τη σύλληψη 26χρονου, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαρρήξει ένα διαμέρισμα έπεσε στο κενό και έσπασε το πόδι του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί τα ξημερώματα της Πρωταπριλιάς.

Οι τρεις τους συνήθιζαν απογευματινές και βραδινές ώρες να προσεγγίζουν τους «στόχους» τους, να κόβουν τα καλώδια των τηλεφωνικών συνδέσεων και να απενεργοποιούν τους συναγερμούς, βυθίζοντας τις σειρήνες σε δοχεία με νερό. 

Παραβίαζαν μπαλκονόπορτες, πόρτες ή παράθυρα των σπιτιών και άρπαζαν από το εσωτερικό τους χρήματα, κοσμήματα, χρηματοκιβώτια και άλλα αντικείμενα αξίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικό της δράσης τους, ήταν το γεγονός ότι είχαν προμηθευτεί όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να παρακάμπτουν τα συστήματα ασφαλείας των οικιών, ενώ για την διαφυγή τους, επέλεγαν δρόμους μειωμένης κυκλοφορίας.

Διοχέτευαν τα κλοπιμαία άμεσα σε δίκτυο κλεπταποδόχων, που είχαν αναπτύξει, ώστε σε να μην βρεθούν στην κατοχή τους σε περίπτωση ελέγχου.

Στην κατοχή του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα καθώς και άλλα αντικείμενα. Κατασχέθηκαν επίσης και δύο οχήματα, που χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ