2018-04-04 14:27:18
Φωτογραφία για Η Δίωξη Ναρκωτικών ''ξεδόντιασε'' κύκλωμα διακίνησης - Δούλευαν με βάρδιες 24 ώρες το 24ωρο
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν επιχείρηση σε πολλές περιοχές της Αττικής από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι

το πρωί της Τρίτης και πέρασαν χειροπέδες σε 8 άτομα που κατηγορούνται  για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες, τα όπλα και την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα μέλη του κυκλώματος δρούσαν με βάρδιες 24 ώρες το 24ωρο. Εγκέφαλος φέρεται να είναι ένας 35χρονος. Έδινε τα ναρκωτικά σε δύο συνεργούς οι οποίοι μετά προμήθευαν τους διακινητές και εισέπρατταν τα χρήματα .

Διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα σε Εξάρχεια, πλησίον και πέριξ πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, Μεταξουργείο, Γκάζι, Κολωνάκι, Άγιο Δημήτριο, Νέα Σμύρνη, Δάφνη, Γλυφάδα, Ελληνικό, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Παλαιό Φάληρο, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Κορυδαλλό, Καλλιθέα και Μαρούσι.


 Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, χώρους και οχήματα κατασχέθηκαν συνολικά:

κοκαΐνη βάρους -2- κιλών και -104- γραμμαρίων

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -48,5 - γραμμαρίων

-5- αυτοκίνητα,

-3- δίκυκλες μοτοσυκλέτες

55.810- ευρώ,

πιστόλι και -2- γεμιστήρες

-41- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων

-2- ζυγαριές ακριβείας

-20- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

σύστημα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος με τρεις (3) κάμερες,

πλήθος κλειδιών οικιών και οχημάτων, καθώς και

υλικά συσκευασίας ναρκωτικών.

Από τη μεθοδολογία δράσης, την ιεραρχική δομή, το κατασχεθέν χρηματικό ποσό, τα χρησιμοποιούμενα μέσα μεταφοράς, τους χώρους αποθηκεύσεως «καβάντζες» και τα λοιπά χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης, προκύπτει επαγγελματικού τόπου υποδομή για διακίνηση των ναρκωτικών, με σκοπό την αποκόμιση παράνομων κερδών, τα οποία εκ των κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών, υπολογίζονται τουλάχιστον σε -300.000- ευρώ.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ