2018-04-05 13:34:32
Φωτογραφία για Γνωρίστε την Ελληνοκύπρια που έγινε διάσημη επειδή άφησε τα φρύδια της να ενωθούν!
H Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στα μακριά μαλλιά, τα γαλανά μάτια και τα πυκνά -σχεδόν ενωμένα- φρύδια της! Το 21χρονο μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της από την ιταλική Vogue σε ηλικία 15 ετών, αλλά καθιερώθηκε μέσα από τις φωτογραφίες της στα social media.

Με 164.000 followers στο Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή που μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της, πλέον νιώθει πιο όμορφα από ποτέ με τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προσώπου της που έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της.

«Μικρή, ήμουν πάντα διαφορετική από τους άλλους και δεχόμουν έντονο bullying γι’ αυτό. Τη σιχαίνομαι αυτή τη λέξη, επειδή τη χρησιμοποιεί για τα πάντα πλέον ο κόσμος, όμως στο σχολείο πέρασα πολύ δύσκολα και υποθέτω ότι έτσι νιώθουν πολλοί άνθρωποι. Αν μη τι άλλο, όμως, μεγάλωσα σε μια πολύ συντηρητική περιοχή του Μέριλαντ, οπότε νομίζω ότι απέκτησα ένα πείσμα που με ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Ακόμη και όταν αποφάσισα να αφήσω τα φρύδια μου, πιο πολύ το έκανα από πείσμα».


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vice Canada εξηγεί πώς αποφάσισε να αφήσει τα φρύδια της να μεγαλώσουν τόσο πολύ: «Ήμουν στην Κύπρο και δεν έβγαζα τα φρύδια μου, επειδή δεν είχα χρόνο -συνέχεια κολυμπούσα ή έκανα κάτι. Όταν επέστρεψα, λοιπόν, στο σπίτι της γιαγιάς μου στο Λονδίνο, μού είπε ότι της φάνηκα πολύ όμορφη και συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή ότι τα φρύδια μου πλέον ήταν ενωμένα. Ε, και απλώς τα άφησα. Δεν το πολυσκέφτηκα ξανά από ποτέ, μέχρι που πρόσφατα όλοι ξεκίνησαν να το κάνουν μεγάλο θέμα. Αυτή είναι η ιστορία».

Τα προσβλητικά σχόλια «δίνουν και παίρνουν» στο προφίλ της στο Instagram, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι έχει δεχθεί ακόμα και απειλές για τη ζωή της. Ωστόσο, η Ελληνοκύπρια δεν δίνει καμία σημασία σε όσα λέγονται για εκείνη, καθώς όπως απαντά στους επικριτές της, απολαμβάνει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Oριστικό το διαζύγιο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Oριστικό το διαζύγιο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ