2018-04-05 13:42:13
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο πιο λυπημένος σκύλος στο διαδίκτυο και σου καίει την καρδιά...
Υπάρχει ένα Μπουλντόγκ από τη Γερμανία, που ονομάζεται Μαντάμ Φρύδια λόγω των γκρι σημαδιών που έχει πάνω από τα μάτια του, τα οποία μοιάζουν με φρύδια Τα μεγάλα μάτια του σκύλου σε συνδυασμό με τα σημάδια, το κάνουν να μοιάζει θλιμμένο και γκρινιάρικο.

Κοιτάζοντας το τετράποδο, είναι πιθανό να σκεφτείτε πως δεν νιώθει καθόλου χαρά στη ζωή του. Αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, την Τζανίν, η εμφάνιση του σκύλου της δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ χαρούμενο και άτακτο πλάσμα. Η ίδια αναφέρει: «Στην πραγματική ζωή, πρέπει να την δείτε λίγα μόνο λεπτά και θα καταλάβετε ότι είναι χαρούμενη. Δεν βλέπουμε μόνο το λυπημένο της πρόσωπο. Βλέπουμε πόσο αστείο είναι! Και πόση αγάπη μας δίνει. Αγαπά τα φιλιά και να κουνάει την ουρά της με ενθουσιασμό.» Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται στις εικόνες. Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες του υπέροχου τετράποδου. Αυτό είναι φαινομενικά το πιο λυπημένο σκυλί του κόσμου. Madame Eyebrows


Πρόκειται για ένα θηλυκό μπουλντόγκ από την Γερμανία. Madame Eyebrows Με το πρόσωπό της δείχνει πως είναι όταν ξυπνά κάποιος νωρίς το πρωί.. Madame Eyebrows Ή όταν εργάζεται υπερωρίες… Madame Eyebrows Ή όταν σπάει κατά λάθος το αγαπημένο του πιάτο… Madame Eyebrows Όταν την κοιτάζει κανείς, φαίνεται σαν να είναι πολύ λυπημένη και χωρίς χαρά στη ζωή της. Madame Eyebrows Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Madame Eyebrows Στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ χαρούμενο και άτακτο σκυλί. Madame Eyebrows Η ιδιοκτήτριά της είναι πάρα πολύ χαρούμενη που υπάρχει στη ζωή της.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ