2018-04-05 21:33:17
Φωτογραφία για Ενας μάχιμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ αποστρατεύθηκε από το νησί των Φαιάκων - κείμενο αναγνώστη
Με ψηλά το κεφάλι αποχωρεί από την ΕΛ.ΑΣ ο Α/Β΄ (εν αποστρατεία) διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας. Μετά από πέντε χρόνια στο τιμόνι των ναρκωτικών των

βορειοδυτικών συνόρων της Ελλάδας, ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της πατρίδας μας λόγω της Αλβανίας, με πάρα πολλές επιτυχίες στο πλευρό του, φέρνοντας το Τμήμα να έρχεται σε σύγκριση με Υποδιευθύνσεις Ναρκωτικών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να μένουν οι στρατηγοί έκπληκτοι για τον άνθρωπο που διοικεί αυτό το Τμήμα αλλά και για τους άνδρες που τον πλαισιώνουν.

Μάχιμος ο αξιωματικός Α/Β΄ (ε.α.) με πολυετή πείρα στα ναρκωτικά αλλά και με πολλές διασυνδέσεις με τον Αντιστράτηγο (ε.α.) ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ Ιωάννη και με άψογη συνεργασία μαζί του, με πολλές εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό και με πολυετή πείρα στα ναρκωτικά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. 

Ο Αξιωματικός αποχωρεί με μία μεγάλη επιτυχία στο νησί της Κέρκυρας με την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στην ηρωίνη, με τρία κιλά περίπου ηρωίνη που θα σκορπούσε το Πάσχα στην Κέρκυρα. 


Ο Αξιωματικός σίγουρα είχε πολύ καλές συνεργασίες με τους Αξιωματικούς της Κέρκυρας αλλά είναι δική τους επιλογή που τον αποστρατεύουν, ελπίζουμε ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ΕΛ.ΑΣ να κρίνει πιο ήπια αξιωματικούς που κάνουν λειτούργημα στην ΕΛ.ΑΣ και όχι απλά εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί. Ελπίζουμε σ’ έναν άξιο αντικαταστάτη στα Ναρκωτικά Κέρκυρας και καλό έργο να έχει. 

Για το Άξιο καμάρι της ΕΛ.ΑΣ να ευχηθούμε υγεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον κόσμο του νησιού για το έργο που ανέδειξε στο τομέα των Ναρκωτικών γιατί δεν ήταν μόνο οι επιτυχίες αλλά σίγουρα έσωσε και πολλές ζωές. 

Καλό Πάσχα με υγεία.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ