2018-04-05 22:40:03
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Όλες οι νέες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του ΑΝΤ1...
Από ώρα σε ώρα αλλάζουν τα δεδομένα στον ΑΝΤ1, αφού ο Τζώρτζης Ποφάντης με τα υπόλοιπα στελέχη του σταθμού παίρνουν τις αποφάσεις για το άμεσο τηλεοπτικό μέλλον.

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως τα νέα παιχνίδια "The Wall" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και "Game of love" με τον Χάρη Χριστόπουλο μπαίνουν στο "ψυγείο". Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του tvnea.com κάνουν λόγο και για "πάγωμα" του "Love is calling", το οποίο επρόκειτο να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη 4-6.

Οι παραπάνω αποφάσεις βασίζονται στη λογική ότι η "παρτίδα" της σεζόν είναι χαμένη και ότι δεν έχει νόημα να "καούν" χρήματα, concept και πρόσωπα. Μάλιστα, υπάρχει έντονη πληροφορία που θέλει το "Love is calling" να παγώνει οριστικά και να μην το δούμε ποτέ στους δέκτες μας. Όσον αφορά, το "The Wall" και το "Game of love", τα στελέχη του σταθμού πιστεύουν πολύ σε αυτά τα δύο projects και για αυτό το λόγο θεωρείται δεδομένο η παρουσία τους στην prime time του σταθμού της επόμενης σεζόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναιρείται το σενάριο που θέλει το κανάλι να εντάσσει 5 νέα σήριαλ στο πρόγραμμα του.

Πάντως, το "πάγωμα" του "Love is calling" ενισχύει τις φήμες που θέλουν τη Ζήνα Κουτσελίνη να μεταφέρει της "Αλήθειες" της στο 4-6.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ