2018-04-05 23:00:54
Φωτογραφία για Νέοι μπελάδες για τον πεθερό της Πίπα Μίντλετον: Τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα για βιασμό
Έντονο προβληματισμό προκαλούν στο Μπάκιγχαμ οι νέες καταγγελίες εις βάρος του πεθερού της Πίπα Μίντλετον από μια δεύτερη γυναίκα.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για μια υπόθεση από τη δεκαετία του 1980 που ερευνά η αστυνομία στην κομητεία South Yorkshire της Αγγλίας, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

Την περασμένη εβδομάδα ο 74χρονος Ντέιβιντ Μάθιους, πατέρας του Τζέιμς Μάθιους, συζύγου της αδελφής της μέλλουσας βασίλισσας, συνελήφθη στο Παρίσι κατηγορούμενος για το βιασμό μιας ανήλικης το 1998 και το 1999, και ανακρίθηκε προτού αφεθεί ελεύθερος με σκληρούς περιοριστικούς όρους και αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση.

Ο ζάπλουτος Μάθιους -με προσωπική περιουσία 40 εκ. λιρών- φέρεται να βίασε την έφηβη στη γαλλική πρωτεύουσα και στον νησί Σεντ Μπαρθς της Καραϊβικής όπου ζει με την 70χρονη γυναίκα του Τζέιν και διαθέτει το πολυτελές ξενοδοχείο “Eden Rock”, που χρεώνει 3.000 ευρώ τη διανυκτέρευση. Θύμα του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, φέρεται να είναι μια ανεψιά του, η οποία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον περασμένο χρόνο. Η κοπέλα, που ήταν τότε 15 ετών κι ο Μάθιους 50, είπε στην αστυνομία ότι για πολλά χρόνια έριχνε στον εαυτό της το φταίξιμο για το βιασμό της από το θείο της: «Άρχισα να μισώ τον εαυτό μου, ένιωθα ότι δεν άξιζα τίποτε», δήλωσε.

Ο Μάθιους δηλώνει αθώος και μέσω εκπροσώπου του χαρακτήρισε «αναληθείς και σκανδαλώδεις» όλες τις εις βάρος του κατηγορίες.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ