2018-04-07 01:00:19
Φωτογραφία για Μπορούμε να στείλουμε δύο ομάδες στο Βελιγράδι
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Σεφ απέναντι στην Ζαλγκίρις, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο Μιλάνο της Αρμάνι, με τις δύο ελληνικές ομάδες να αποκτούν έτσι το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Euroleague. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που δύο ελληνικές ομάδες κερδίζουν το προβάδισμα στα πλέι οφ, δείχνοντας έτσι πως η πορτοκαλί θεά στην χώρα μας είναι σε… υψηλό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει από το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας, με τους Πειραιώτες να είναι μεν το μεγάλο φαβορί, όμως το γεγονός πως μετράει δύο ήττες από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του. Σαφώς και στις δύο ήττες υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών που επηρέασαν, όμως οι Πειραιώτες σίγουρα θα εξετάσουν εξονυχιστικά το τι πήγε στραβά και στις δύο περιπτώσεις και θα εμφανιστούν έτοιμοι στο τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης
. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει σίγουρα πιο δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει την Ρεάλ, όμως οι «πράσινοι», έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, ελπίζουν να πάρουν τελικά το «μαγικό χαρτάκι» για το Βελιγράδι. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι το φαβορί αναφορικά με την πρόκριση, όμως πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός και έτοιμος, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση. Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, να έχει δύο ομάδες στο final 4, κάτι το οποίο θα συμβεί (αν συμβεί) για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν και οι δύο έδωσαν το «παρών» στην Πόλη, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει το τρόπαιο στο τέλος.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ