2012-05-31 16:23:22
Φωτογραφία για Τελευταία ελπίδα για την ΑΕΚ το CAS
Μετά και την καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ για την μη αδειοδότηση στην ΑΕΚ, η διοίκηση της Ένωσης εναποθέτει πλέον τις ελπίδες της στο CAS προκειμένου να σώσει τουλάχιστον τη χρονιά με το θέμα των μεταγραφών. Μέχρι τότε όμως η διοίκηση πρέπει να τρέξει Τα πράγματα ήταν δεδομένα εδώ και καιρό και όσο ο χρόνος περνούσε χωρίς εξελίξεις, η τιμωρία από την ΕΠΟ πλησίαζε περισσότερο. Με έναν φάκελο που στην ουσία δεν είχε δυνατά χαρτιά μέσα για την αδειοδότηση, η ΑΕΚ ήλπιζε μόνο σε θαύμα. Αλλά επειδή θαύματα δεν γίνονται πλέον (τουλάχιστον στον πλανήτη ΑΕΚ), η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ήταν αναμενόμενη.

Αποκλεισμός από την Ευρώπη για ένα χρόνο, απαγόρευση μεταγραφών για ποδοσφαιριστές άνω των 22χρονών και μείωση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τάξης του 20%. Η εποχή που φυσούσε... Νοτιάς και ο κόσμος παρακαλούσε να βάλει το χέρι του ο... Παππάς, έφτασε στο τέλος της με το χειρότερο (ιστορικά) αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.


Στην επόμενη μέρα τρέχουν για... CAS(H)

Τα πράγματα πλέον είναι δεδομένα και η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια για να... κλάψει, καθώς πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τον δικέφαλο της νέας σεζόν.

Η διοίκηση της Ένωσης γνωρίζει ότι μετά την τιμωρία της, η υπόθεση Ευρώπη έχει χαθεί, αλλά υπάρχουν κάποιες ελπίδες προκειμένου να σωθεί το παιχνίδι στο θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών.

Και το θέμα των μεταγραφών είναι σημαντικό, καθώς η ΑΕΚ κινδυνεύει να διαθέτει ρόστερ για την επόμενη σεζόν που δεν θα τις επιτρέπει να μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και ενδεχομένως να βρεθεί σε "δύσκολη θέση", άγνωστη για την ιστορία της ομάδας.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να μπορέσει να τρέξει όλα τα οικονομικά της θέματα (ρυθμίσεις, πληρωμές) και εν συνεχεία να ζητήσει μεταγραφές υπό προϋποθέσεις.

Ο στόχος των ανθρώπων που θα τρέξουν την ΑΕΚ τη νέα σεζόν, είναι η δημιουργία μιας ομάδας που να μπορέσει να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, έτσι ώστε το καταστροφικό αποτέλεσμα των επιλογών των μετόχων της ομάδας, να κάνει ζημιά στον δικέφαλο μόνο για μια χρονιά. Ήρθε πλέον η ευκαιρία μέσα από αυτή την χρονιά να ξεκινήσει η αναγέννηση της ΑΕΚ!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ