2018-04-11 00:34:16
Φωτογραφία για Τα δελφίνια υποδέχτηκαν τους ιστιοπλόους στην Πάτρα
Σα να ήθελαν να δώσουν την άδεια για να πλεύσουν μαζί τους, μία ομάδα από δελφίνια επιφύλαξε την καλύτερη υποδοχή στους 320 ιστιοπλόους που παίρνουν μέρος στα «Εuropean Youth Championships and Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7, τα οποία άρχισαν σήμερα στην Πάτρα.

Την ώρα που οι εκπρόσωποι 40 χωρών είχαν συγκεντρωθεί στο θέατρο της Μαρίνας για να παρακολουθήσουν την Τελετή Έναρξης, τα πανέμορφα θηλαστικά άρχισαν να παίζουν με τα κύματα, λες και επιθυμούσαν να υπενθυμίσουν ότι αυτά είναι οι ιδιοκτήτες των νερών που για μία εβδομάδα θα αποτελέσουν τον αγωνιστικό στίβο της διοργάνωσης.

Το μοναδικό θέαμα εντυπωσίασε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους συνοδούς, ενώ αρκετή ρώτησαν εάν αποτελούσε και αυτό κομμάτι της Τελετής Έναρξης. «Πρόκειται για έναν καλό οιωνό για τη διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι αυτοί οι αγώνες θα αποτελέσουν εφαλτήριο για να πραγματοποιηθεί το όραμά μας, δηλαδή κάθε μέρα να γεμίζει ο Πατραϊκός με πανιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ και όλους τους υποστηρικτές μας που βοήθησαν να πραγματοποιηθούν τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου «Ιάσων», Σπύρος Κρότσης.


Η Ελλάδα έχει να φιλοξενήσει διεθνή διοργάνωση στα Laser από το 1991 και ο Ευρωπαϊκής Κλάσης Laser, Ζαν Λικ Μισόν, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τον θαλάσσιο στίβο:«Η Ελλάδα είχε να πάρει διοργάνωση Laser από το 1991 και, πραγματικά, έχω εντυπωσιαστεί από τη δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα διεξαχθεί ένας πολύ ωραίος αγώνας. Μέχρι και τα δελφίνια μας καλωσόρισαν», υπογράμμισε. 
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαρμελάδες με εσπεριδοειδή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαρμελάδες με εσπεριδοειδή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ