2018-04-11 19:01:10
Φωτογραφία για Αποκτήστε το νεανικό ντεκολτέ που ονειρεύεστε!
Το Α και το Ω για ένα όμορφο στήθος είναι η σωστή στάση και οι σφιχτοί μύες. Η σκυφτή στάση με κρεμα­σμένους τους ώμους και κυρτή πλάτη μετατοπίζει το βάρος του κορμού προς τα μπρος. Το αποτέλεσμα: ζαρωμένο ντεκολτέ και πε­σμένο στήθος.

Η γυμναστική και το κολύμπι κρατάνε το στήθος σε φόρμα, το κρύο ντους βοηθά στη σύσφιξη των μυών και τα προϊόντα για τη φροντίδα του στή­θους και του ντεκολτέ διατηρούν το δέρμα λείο και απαλό. Καταπολεμήστε τις ρυτίδες στην περιοχή και αποκτήστε ένα νεανικό ντεκολτέ με τη συνταγή ομορφιάς που ετοιμάσαμε για εσάς.

Οι ρυτίδες, οι φακίδες, τα μπιμπίκια και οι λεκέδες που εμφανίζονται πολλές φορές στο λαιμό και στο στήθος κάνουν το ντεκολτέ κάθε άλλο παρά ελκυστικό. Αιτία τις περισσότερες φορές είναι ο ήλιος για αυτό θα πρέπει για προστασία να φοράτε ένα λεπτό βαμβακερό φανελάκι ή να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό ενώ για τις ρυτίδες και τους λεκέδες συνιστάται θεραπεία με κρέμες που περιέ­χουν βιταμίνη Α.


Θα χρειαστείτε:

1 μήλο

1/2 φλιτζάνι ροδόνερο

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση-Εφαρμογή

Καθαρίστε και πολτοποιήστε το μήλο μαζί με το ελαιόλαδο. Τοποθετήστε το μείγμα σε μπεν μαρί και, σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατέψτε το μέχρι να ζεσταθεί. Αφού "δέσει" το μείγμα, ρίξτε το ροδόνερο και αφήστε το για λίγα λεπτά ακόμα στο μπεν μαρί. Αδειάστε την κρέμα σε ένα καθαρό δοχείο και φυλάξτε τη στο ψυγείο. Εφαρμόζετε κάθε βράδυ σε λαιμό και ντεκολτέ.

 Πηγή

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ