2018-04-12 09:03:36
Φωτογραφία για Βαμμένη άβαφη: 5 εύκολα βήματα για να αποκτήσεις φρέσκο λουκ
Βαμμένη άβαφη: Όλες μας προσπαθούμε να έχουμε μία λαμπερή εμφάνιση στο δέρμα, ιδιαίτερα του προσώπου. Αλλά μόνο το νερό και οι οκτώ γεμάτες ώρες ύπνου δεν πρόκειται να κάνουν τη δουλειά. Αφού χρειάζεσαι μία πρόσθετη βοήθεια, έχουμε ανακαλύψει αυτή την ρουτίνα των πέντε βημάτων που ενισχύει το λουκ του φυσικού δέρματος.

Και υπάρχει και καλύτερο: Ολόκληρο το λουκ μπορεί να γίνει σε μόλις 5 λεπτά. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα καταφέρεις να επιτύχεις το φρέσκο πρόσωπο που ζηλεύεις στα ποστς της Δούκισσας.

Βήμα 1ο: Ξεκίνησε με ένα καθαριστικό που ρυθμίζει το pH

Για να ξεκινήσεις καλά τη ρουτίνα σου, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Θα χρειαστείς ένα προϊόν με κρεμώδη υφή και ισορροπημένο pH, που θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τους ρύπους και τα βακτήρια από το δέρμα σου, χωρίς να του στερήσεις τα φυσικά του έλαια. Έτσι το δέρμα σου θα διατηρήσει τη φυσική του ισορροπία και θα παραμείνει απαλό. Αυτή είναι η βάση του φρέσκου λουκ. Γενικά, καλό θα είναι να αναζητήσεις κάποιο προϊόν με καθαριστική φόρμουλα και συστατικά όπως η αλόη και τα φυσικά αντιοξειδωτικά που λειτουργούν ενάντια στους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες.


Βήμα 2ο: Απομάκρυνε καθημερινά το νεκρό δέρμα

Το κλειδί για να επιτύχεις μία απαλή, χωρίς ξεφλουδίσματα, εφαρμογή μέικ απ είναι η απολέπιση. Ακόμα και καθημερινά θα πρέπει να φροντίζεις για την απολέπιση του δέρματος του προσώπου σου, ώστε να απομακρύνεις το νεκρό δέρμα που φαίνεται θαμπό και να τονώνεις το πρόσωπό σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ήρθε η ώρα να πετύχεις την τέλεια γραμμή στο eyeliner με τη νέα αυτοκόλλητη ταινία για τα μάτια

Βήμα 3ο: Στόχευσε στην ενυδάτωση και τη φυσική κάλυψη

Αντί να κρύβεις το δέρμα σου κάτω από μία θαμπή στρώση κάποιου μέικ απ, προτίμησε ένα προϊόν που θα τονίσει τη φυσική χροιά σου και θα σε βοηθήσει να φαίνεσαι πιο υγιής. Βρες ένα μέικ απ που θα σου προσφέρει ελαφριά κάλυψη και θα έχει κάποιον δείκτη προστασίας για να αποφύγεις τα σημάδια του ήλιου.

Βήμα 4ο: Απόφυγε το βαρύ, μαύρο μολύβι στα μάτια

Δεν κάνεις καλό στον εαυτό σου εάν καλύπτεις τα μάτια σου με παχιές στρώσεις μαύρου μολυβιού και «αραχνωτές» βλεφαρίδες. Αυτό που σου προτείνουμε είναι να χτίσεις επάνω σε αυτά που έχεις ήδη. Μπορείς να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου χρησιμοποιώντας μία ελαφριά στρώση μάσκαρα. Αν θέλεις να το πας ένα επίπεδο παραπάνω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ήπιο, καφέ μολύβι και να τονίσεις τις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Με αυτό τον τρόπο θα φαίνονται τα μάτια σου πιο γεμάτα, φωτεινά και πιο νεανικά.

Βήμα 5ο: Επίλεξε γυαλιστερά χρώματα στο κραγιόν

Αντάλλαξε το ματ χρώμα του κραγιόν σου με ένα κρεμώδες και αντί να το εφαρμόσεις κανονικά με όλο του το χρώμα στα χείλη σου, μπορείς να το ταμπονάρεις απαλά για να επιτύχεις ένα πιο φυσικό κοκκίνισμα. Πρόσθεσε και ένα απλό, διάφανο γκλος για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο γεμάτα. Αυτή η μικρή γυαλάδα μαζί με μία ιδέα από χρώμα είναι που θα σου δώσουν μία υγιή, φυσική και φρέσκια λάμψη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ