2018-04-12 19:16:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΔΙΤΣΑ: ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ Γ. ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ
Από το χωριό Μορφοβούνι της Καρδίτσας καταγόταν ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος, κυβερνήτης του αεροσκάφους που κατέπεσε βορειοανατολικά της νήσου Σκύρου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους. Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου

Τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του πιλότου του μοιραίου Mirage της Π.Α., όπως και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας Γ. Μπαλταδώρου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Στην οικογένεια του εκλιπόντα, και στα στελέχη της πολεμικής αεροπορίας απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Κυρ. Μητσοτάκης: Η μνήμη του Γ. Μπαλταδώρου ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας

Τη θλίψη του για τον θάνατο του 34χρονου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους Mirage 2000-5, εννέα μίλια ΒΑ της Σκύρου, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Σμηναγού μας Γιώργου Μπαλταδώρου. Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος,  για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, τον τιμούμε ως ήρωα και θα σταθούμε δίπλα στους δικούς του. Η μνήμη του ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και έμπνευση συνετής αποφασιστικότητας για ολόκληρο το λαό μας», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μ. Κωσταράκος: Φρουρός του Αιγαίου για πάντα ο Γ. Μπαλταδώρος

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην Πολεμική Αεροπορία και στην οικογένεια του Σμηναγού (Ι) Γ. Μπαλταδώρου που χάθηκε σήμερα στο Αιγαίο στην εκτέλεση του καθήκοντος, εξέφρασε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος.

«Φρουρός του Αιγαίου για πάντα» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

Β. Κικίλιας: Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις

«Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία» αναφέρει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας για τον πιλότο του Mirage που έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του μαχητικού.

«Αθάνατος!» αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter.

Στ. Θεοδωράκης: Άλλος ένας πιλότος έπεσε υπερασπιζόμενος την πατρίδα

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του χειριστή του Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

ΚΚΕ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου

Τα θέρμα του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους, εξέφρασε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ αναφέρεται πως «οι Έλληνες πιλότοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να αντιμετωπίσουν την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο, η οποία κλιμακώνεται στο πλαίσιο της γενικότερης όξυνσης στην περιοχή, και με την ανοχή του ΝΑΤΟ». «Από την πρώτη στιγμή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να ενημερωθεί για το τραγικό συμβάν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Ένας γενναίος πιλότος έπεσε στο καθήκον

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του του χειριστή του Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας, Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Ένας γενναίος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, έπεσε στο καθήκον. Η θλίψη μας είναι μεγάλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κινήματος. 

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ