2018-04-12 22:13:16
Φωτογραφία για Μητσοτάκης - Μαρέβα: Αυτή είναι η μικρή τους κόρη και είναι μια κούκλα - Δείτε τη σε μια σπάνια εμφάνιση [photo]
Μητέρα, σύζυγος και δαιμόνια επιχειρηματίας, η όμορφη Ελληνοπολωνή, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ξέρει από στυλ, δίχως να προσπαθεί ιδιαίτερα γι’ αυτό. Μετά από όσα έκανε στο παρελθόν στον χώρο των οικονομικών και των επενδύσεων, αποφάσισε μέσα στα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, μαζί με την φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Έτσι το 2012 λάνσαραν μια εταιρεία που δημιουργεί σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα με μεράκι από Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες. Κι όλα έδειξαν ότι η αποφασή τους ήταν λαμπρή. Η επιχείρηση αναπτύσσεται εντυπωσιακά και οι συνεργασίες τους στο εξωτερικό είναι πολλές.

Σε όλα βέβαια, συμβάλλει και η οικογενειακή της ισορροπία αλλά και η υποστήριξη από τον σύζυγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη. Σήμερα, μάλιστα δούλεψε έχοντας για βοηθό την καλύτερη παρέα, την μικρή της κόρη.

Δες την φωτογραφία που ανέβασε
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ