2018-04-13 13:07:52
Φωτογραφία για 5 χτενίσματα για να προσθέσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου
Το μεσαίο μήκος μαλλιών είναι ιδανικό, αφού δεν βαραίνουν το κεφάλι όπως τα πολύ μακριά μαλλιά, αλλά μπορείς πάντα να τα πιάσεις αλογοουρά τις μέρες που δεν έχεις διάθεση και χρόνο να ασχοληθείς με το χτένισμά σου.

1. Αφέλειες

Οι αφέλειες δίνουν την πληρότητα που χρειάζεσαι στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου, χωρίς να χάνεται όγκος από άλλα σημεία. Προτίμησε τις αφέλειες της φωτογραφίας ώστε να έχεις αρκετές επιλογές styling -μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση ή να τις σπρώξεις προς τη μία πλευρά.

2. Χωρίστρα στο πλάι

Τράβηξε τα μαλλιά σου προς τη μία πλευρά (πάνω από το τόξο των φρυδιών σου) για να δημιουργήσεις εύκολα ένα πιο ελκυστικό και συνάμα κομψό χτένισμα. Στη συνέχεια, μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί -όπως στη φωτογραφία- για να ολοκληρώσεις το look σου.

3. Ψαροκόκαλο στο πλάι

Τράβηξε τα μαλλιά σου προς τη μία πλευρά, ψέκασε με λακ και φτιάξε μία πλεξούδα ψαροκόκαλο. Στερέωσε με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια, χαλάρωσε κάθε τμήμα με τα δάχτυλά σου (μην ανησυχείς, η λακ θα αποτρέψει οποιαδήποτε αστοχία). Τα μαλλιά σου θα φαίνονται πιο γεμάτα, επειδή οι τούφες δεν θα είναι τόσο σφιχτά δεμένες μεταξύ τους.


4. Κότσος με όγκο

Μάζεψε τα μαλλιά σου προς τα πίσω και σπρώξε τα προς την κορυφή του κεφαλιού για να προσθέσεις όγκο όπου χρειάζεται. Μην φοβηθείς να «παίξεις» με τις φύτρες σου για ένα ελαφρώς ατημέλητο look.

5. Πλεξούδα-στεφάνι

Χρησιμοποιώντας τις πλεξούδες ως στεφάνι μπορείς να προσθέσεις περισσότερο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού σου. Απλά δημιούργησε δύο απλές πλεξούδες, στη συνέχεια πρέπει να τις ενώσεις μεταξύ τους και να τις στερεώσεις με τσιμπιδάκια στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ