2018-04-14 07:42:30
Φωτογραφία για Ένωση Νοτιοανατολικής: Αναμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων
 Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανάμεσα στη φυσική

και πολιτιική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και τους δημάρχους του παραλιακού μετώπου.

Την 13/04/2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δημάρχων Νοτιοανατολικής Αττικής με την πολιτική και φυσική ηγεσία του σώματος.

    Από πλευράς της Ένωσής μας παρίστατο ο Γενικός Γραμματέας κ. Μαρίνος ΚΑΚΑΒΑΣ, ο οποίος εξέθεσε διεξοδικά τα προβλήματα των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας

    Από την μεριά της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας δόθηκαν διαβεβαιώσεις σε όλους τους δημάρχους ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο που εκπονεί η ηγεσία, θα γίνει εξορθολογισμός του προσωπικού έτσι ώστε να ενισχυθούν τα Τμήματα Τάξης και Ασφαλείας στην νοτιοανατολική Αττική.

    Επίσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ για την παραχώρηση κτιρίου προκειμένου να στεγαστεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, μια παραχώρηση για την οποία η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή της σύστασης της, ανέλαβε πρωτοβουλία προκειμένου να γίνει πράξη η στέγαση της Δ.Α.Ν/Α.Α..


   Τέλος όλα τα μέρη συμφώνησαν, σε ένα μήνα να επαναληφθεί η συνάντηση προκειμένου να διαπιστωθείεάν έχουν υλοποιηθεί οι δεσμεύσεις του Υπουργου και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

   Η Ένωσή μας εδώ και πάρα πολύ καιρό, με ανακοινώσεις, έγγραφα και ουσιαστικές παρεμβάσεις κατείγγειλε την αποδυνάμωση των Υπηρεσιών της νοτιοανατολικής Αττικής που είχε σαν επακόλουθο την αύξηση της εγκληματικότητας.

  Οι τελευταίες εξαγγελίες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας με αποκορύφωμα την συνάντηση με τους τοπικούς άρχοντες, αποδεικνύουν ότι οι παρεμβάσεις μας έπιασαν τόπο.

   Αναμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε αποτελεσματικά για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στις υπηρεσίες που εδρεύουν στα όρια της Ένωσής μας αλλά και για την αποτελεσματική Αστυνόμευση αυτών των περιοχών.

   

  Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ