2018-04-14 14:30:47
Φωτογραφία για «Επίθεση» Μάριου Μπέγζου στον Αρχιεπίσκοπο και τη Σύνοδο για την προσφυγή στο ΣτΕ
"Ημείς νόμον έχομεν και κατά τον νόμον ημών κρινούμεν αυτόν" : λόγια των φαρισαίων αρχιερέων στον Πόντιο Πιλάτο προ 2000 ετών επαναλαμβάνονται σήμερα από ελληνορθόδοξους αρχιερείς στον τόπο μας του 21ου αιώνα! https://t.co/rZPiWPZPYA

— Μάριος ΜπέγζοςBegzos (@mbegzos1) April 14, 2018

Μέσω twitter επέλεξε ο Μάριος Μπέγζος, τέως Κοσμήτωρ και Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών να εξαπολύσει τα βέλη του προς τον Αρχιεπίσκοπο και τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή την προσφυγή της Εκκλησίας στο ΣτΕ για το νέο Οργανισμό του Υπουργείου Παιδείας. 

Σε δύο τιτιβίσματα αναφέρει σχετικά:

"Ημείς νόμον έχομεν και κατά τον νόμον ημών κρινούμεν αυτόν" : λόγια των φαρισαίων αρχιερέων στον Πόντιο Πιλάτο προ 2000 ετών επαναλαμβάνονται σήμερα από ελληνορθόδοξους αρχιερείς στον τόπο μας του 21ου αιώνα!

Οι διακριτοί ρόλοι εκκλησίας-πολιτείας δεν είναι αλά καρτ μονομερώς σαν δήθεν πρόσχημα ετεροδικίας του αρχιερατείου σε βάρος της δημοκρατίας και προς όφελος της ύπουλης θεοκρατίας του νυν ελλαδικού προκαθημένου.

Οι διακριτοί ρόλοι εκκλησίας-πολιτείας δεν είναι αλά καρτ μονομερώς σαν δήθεν πρόσχημα ετεροδικίας του αρχιερατείου σε βάρος της δημοκρατίας και προς όφελος της ύπουλης θεοκρατίας του νυν ελλαδικού προκαθημένου. https://t.co/KPgc4OUDdS

— Μάριος ΜπέγζοςBegzos (@mbegzos1) April 14, 2018
thriskeftika
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ