2018-04-15 10:00:50
Φωτογραφία για Χείλη για φίλημα
Τα μυστικά για ωραία χείλη είναι πολλά και βοηθάνε στην τελειοποίηση της ομορφιάς σας!

ΓΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ: Για να εμποδίσετε το κραγιόν σας να «σκάσει» στις άκρες των χειλιών, απλώστε στα χείλη λίγη από τη μαλακτική κρέμα χειλιών και αφήστε την 5 ολόκληρα λεπτά για να μαλακώσουν. Μετά πιέστε στα χείλη σας ένα χαρτομάντιλο και βάλτε το κραγιόν σας.

ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ: Για να αποφύγετε το δυσάρεστο φαινόμενο του να αφήνει το κραγιόν σας υπολείμματα παντού, απλώστε τρία στρώματα από μια έντονη απόχρωση, αφήστε το μερικά λεπτά και κατόπιν πιέστε απαλά τα χείλη σας επάνω σε ένα χαρτομάντιλο. Έτσι αφαιρείται η περιττή ποσότητα, αλλά παραμένει το χρώμα και είναι πιο όμορφο.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ: Αν θέλετε να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του κραγιόν που θα έχει το πιο φυσικό αποτέλεσμα επάνω σας, σκεφθείτε το χρώμα που έχουν τα χείλη σας έπειτα από ένα δυνατό φιλί
. Πρόκειται συνήθως για μια κοκκινωπή και όχι καφετί απόχρωση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορες αποχρώσεις με την εξής μέθοδο: βάφετε με το κραγιόν που θέλετε να δοκιμάσετε το μισό μέρος των χειλιών σας, το άλλο μισό το αφήνετε χωρίς κραγιόν. Μόλις βρείτε μια απόχρωση που να είναι ελαφρώς πιο έντονη και πιο φωτεινή από το φυσικό σας χρώμα, τότε έχετε βρει το κραγιόν που σας ταιριάζει.

ΓΙΑ ΣΑΦΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ: Για να μη βγαίνει το κραγιόν σας έξω από το περίγραμμα των χειλιών σας, απλώστε πρώτα λίγη πούδρα γύρω από τη γραμμή των χειλιών, πριν βάλετε το κραγιόν. Μερικές γυναίκες βάζουν πούδρα επάνω στο κραγιόν τους, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα διαρκέσει περισσότερο. Στην πραγματικότητα όμως αλλοιώνουν το χρώμα και αφυδατώνουν τα χείλη τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ: Εάν θέλετε να κάνετε το κραγιόν σας να φαίνεται πιο πλούσιο και να διαρκέσει περισσότερο, σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι περιγράμματος στην ίδια απόχρωση με τα χείλη σας. Κατόπιν, με το πλάι του μολυβιού «γεμίστε» τα χείλη σας.

Φορέστε λοιπόν το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και καλή διασκέδαση!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ