2018-04-17 17:40:49
Φωτογραφία για Σάκης Τανιμανίδης & Γιώργος Λιανός: Στον «πάγο» οι σχέσεις τους!
Τυπικές φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Λιανού, παρά τη φετινή -από κοινού- παρουσίαση του Survivor.

 Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, οι καλές σχέσεις που διατηρούσαν όταν συνεργάζονταν στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και τώρα πια η μεταξύ τους σχέση έχει διαταραχθεί.

 Όπως αναφέρεται, ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησε από την πρώτη στιγμή τις αποστάσεις του από τον Γιώργο Λιανό, παρά τη θερμή υποδοχή που είδαμε να του επιφυλάσσει στη μικρή οθόνη.

 «Δεν έχουν κοινά γυρίσματα και δεν κάνουν καθόλου παρέα εκτός Survivor» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ φημολογείται πως η απόφαση της παραγωγής να προσθέσει φέτος και δεύτερο παρουσιαστή στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν έγινε με σκοπό να ξεκουραστεί ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά να «θορυβηθεί». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με την Acun Medya λήγει τον Ιούλιο και, σε περίπτωση που ο ίδιος προβάλει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις για να το ανανεώσει, θα υπάρχει ο αντικαταστάτης του, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Γιώργος Λιανός.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ